';
Image module

Bij Yummy’s Sushi Creations staan we garant voor een culinaire ervaring vol smaak en versheid. Onze missie is om jou te verwennen met de heerlijkste sushi, bowls en wokgerechten, bereid met uitsluitend verse en eerlijke ingrediënten.

Verse Sushi Creations
Onze specialiteit zijn de Sushi Creations. Deze worden pas bereid op het moment van bestelling, zodat de smaken op hun allerbest zijn wanneer ze samenkomen. Elke hap is een culinaire belevenis op zich.

Eerlijke Ingrediënten
Bij Yummy’s Sushi Creations hechten we veel waarde aan de kwaliteit van onze producten. Daarom gebruiken we enkel verse en eerlijke ingrediënten. Zo kun je met een gerust hart genieten van onze gerechten.

Authentieke Sushi’s en Bijgerechten
Naast onze unieke Creations bieden we ook een selectie van authentieke sushi’s en heerlijke bijgerechten. Voor elk wat wils, zodat iedereen kan genieten van onze smaakvolle gerechten.

Eten, Afhalen of Bezorgen
Bij Yummy’s Sushi Creations geven we jou de keuze. Kom gezellig bij ons eten, haal je favoriete gerechten af, of laat ze gemakkelijk bij jou thuis bezorgen. Zo geniet je altijd op jouw manier van onze heerlijke creaties.

Proef de passie en liefde voor goed eten bij Yummy’s Sushi Creations. We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen en je smaakpapillen te verwennen. Bestel vandaag nog en ontdek de ultieme smaakbeleving! 🍽️✨

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
gesloten
dinsdag
14:00 – 20:00
woensdag
14:00 – 20:00
donderdag
14:00 – 20:00
vrijdag
14:00 – 20:00
zaterdag
14:00 – 20:00
zondag
14:00 – 20:00

Image icon
De Kwinkelier 55
Image icon
3722 AS
Image icon
Plan je route
Image icon
/
Image icon
030-2074277
Image icon
https://www.yummys.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >