';
Image module

Meer dan 400 wijnen op de website en in de winkel verbinden de klant met het smaakprofiel van het moment. Want welke wijn is nu lekker en past bij mij en bij mijn gelegenheid? Het gaat om smaak en de bijpassende keuzes. Daarom richt Wijnhuis Zuid Bilthoven zich op Smaak & Wijn! Persoonlijke smaak en en wijn bij spijs.

Persoonlijk Smaakprofiel

Wijnhuis Zuid Bilthoven is een wijnwinkel die zich toelegt op het faciliteren van de juiste wijnkeuze voor elk van haar klanten. Zij doet dit op basis van een Persoonlijk Smaakprofiel wat digitaal, middels het  beantwoorden van 15 gerichte vragen, wordt bepaald. Inderdaad een vernieuwende, maar ook wetenschappelijk onderbouwde, techniek op basis van de onderzoeken van de enige echte smaakprofessor in ons land, Peter Klosse. Tevens eigenaar van de Echoput in Apeldoorn.

Doe bij ons in de winkel of op deze website in de categorie SMAAKPROFIEL de unieke smaaktest!

Wijn & Spijs

Als tweede pijler staat voor Wijnhuis Zuid Bilthoven onze wijn en spijs expertise. Deze expertise wordt gedeeld met Wijnhuis Zuid Amsterdam, die op dit vlak inmiddels meerdere prijzen in de wacht heeft gesleept van Het Parool als ook van Harold Hamersma. Zoek je een wijnwinkel die uitgaat van smaak en sterker nog jouw smaak, dan is Wijnhuis Zuid de perfecte optie voor jou.

Het Cash-for-Wine loyalty systeem

Is een systeem wat we sinds kort als uniek spaarsysteem kunnen bieden. Met Cash-for-Wine wordt maar liefst 7.5% van de totale aankoop in de winkelop een account (debit card) bijgeschreven, die een volgende keer besteed kan worden in de winkel. Zo heb je dus altijd korting, bij elke aankoop opnieuw.Elke keer en dat kan goed oplopen.

Kom bij ons langs en we onderzoeken je profiel! Wijn zit in ons bloed, het stroomt door onze aderen en wij denken altijd in termen als van wat vind jij lekker en waar wil je de wijn bij drinken. Er zijn zoveel soorten wijn en druiven, maar wat vind jij nu lekker en welke wijn past bij jou? Daar kan je nu achter komen.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
gesloten
dinsdag
10:00 – 18:00
woensdag
10:00 – 18:00
donderdag
10:00 – 18:00
vrijdag
10:00 – 18:00
zaterdag
10:00 – 17:00

icoon facebook bc
Image icon
Julianalaan 4
Image icon
3722 GP
Image icon
Plan je route
Image icon
info@wijnhuiszuidbilthoven.nl
Image icon
030-3072020
Image icon
https://www.wijnhuiszuidbilthoven.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >