';
Image module

Volop genieten van Volendammer vis

Vishandel Volendam Bilthoven biedt dagelijks een groot en vers assortiment vis. Naast dagverse vis hebben zij ook kibbeling van echte kabeljauw en topkwaliteit haring. Ook voor een gerookte IJsselmeer-paling en voor heerlijk verse schaal- en schelpdieren kun je bij Volendam terecht. 

Vishandel Volendam biedt een gevarieerd assortiment verrassende visspecialiteiten. Met hun creatieve inslag zorgen ze steeds weer voor bijzondere en hippe creaties.

Schotels, maaltijden en hapjes

Met al deze topkwaliteit vis maakt Vishandel Volendam ook de lekkerste opgemaakte schotels, soepen en kant en klaar gerechten. Verwen uw gasten of uzelf bijvoorbeeld met een heerlijke tonijn of octopuscarpaccio. Heb je wat te vieren en wil je wat anders presenteren dan kaasblokjes? Dan zullen de luxe vishapjes van Vishandel Volendam een welkome en fascinerende afwisseling zijn. Ook kun je terecht voor een lekker broodje vis voor onderweg of thuis.

Zin in sushi?

Bij Vishandel Volendam kun je op vrijdag en zaterdag terecht voor dagverse sushi. Wij hebben een ruim aanbod sushirollen die feestelijk worden gepresenteerd. Het weekend kan niet beter beginnen dan met heerlijke sushi en een glaasje wijn!

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
11:00 – 18:00
dinsdag
09:00 – 18:00
woensdag
09:00 – 18:00
donderdag
09:00 – 18:00
vrijdag
09:00 – 18:00
zaterdag
09:00 – 17:00

icoon facebook bc
Image icon
Vinkenlaan 3
Image icon
3562 JT
Image icon
Plan je route
Image icon
info@volendamvishandel.nl
Image icon
030-2102913
Image icon
http://www.volendamvishandel.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >