';
Image module

Veldhoven Interieurs: van een enkele stoel tot een compleet ingerichte woning!

Veldhoven Interieurs aan de Vinkenlaan ontwerpt al ruim 100 jaar de mooiste interieurs met designmeubelen, bijzondere vloeren, raamdecoratie en verlichting. Het familiebedrijf met Janine als vierde generatie aan het roer is een totaalinrichter met een persoonlijke benadering.

Bron van inspiratie
Voor eenieder die op zoek is naar iets nieuws in het interieur of een geheel nieuw ontwerp van een moderne inrichting is de showroom van Veldhoven Interieurs een bron van inspiratie. Als bezoeker tref je hier een mix van nationale en internationale merken en stijlen die samen een fantastisch geheel kunnen vormen.

De professionals in huis
De gepassioneerde en goed opgeleide interieurontwerpers maken altijd een compleet plan met bijbehorend advies, ondersteund met 3D-visualisatie en stalenmaterialen om te komen tot een inrichting waarin je je helemaal thuis voelt. Ook de realisatie wordt uitgevoerd door eigen ervaren vakmensen en indien gewenst coördineren zij daarbij ook de overige werkzaamheden van bijvoorbeeld de schilder, stukadoor of het installatiebedrijf. Eén aanspreekpunt voor de gehele inrichting en verbouwing.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
gesloten
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 18:00
zaterdag
09:30 – 17:00

icoon facebook bc
icoon instagram bc
icoon pinterest bc
icoon linkedin bc
Image icon
Vinkenlaan 31
Image icon
3722 AH
Image icon
Plan je route
Image icon
welkom@veldhoveninterieurs.nl
Image icon
030-2282591
Image icon
https://veldhoveninterieurs.nl

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >