';
Image module

Sinds 1954

Sinds 1954 is Van Dort Mode een begrip in Bilthoven. In de loop van haar geschiedenis zijn vele prachtige topmerken in de collectie opgenomen. Inmiddels weten de vaste klanten deze ruime en plezierige modewinkel aan de Julianalaan te vinden. Vele passanten die binnenlopen staan verbaasd over de grote ruimte en de prachtige collectie.

Unieke stijl

Aangezien elke vrouw beschikt over een eigen unieke stijl neemt het mode-adviesteam altijd ruim de tijd voor persoonlijke aandacht en advies. Naast originaliteit, kwaliteit en diversiteit vinden zij draagbaarheid van de kledingstukken zeer belangrijk. Zij helpen u graag outfits zo te combineren dat deze voor meerdere gelegenheden te dragen zijn. Bent u op zoek naar iets speciaals, wilt u graag persoonlijk styling advies of bent u gewoon nieuwsgierig geworden, bezoek dan gerust de winkel en kom de collecties van Van Dort Mode bekijken. Je treft er merken als Marc Cain, Essentiel Antwerp, Marc Aurel, Second Female, etc..

De nieuwste mode

Elk seizoen opnieuw zijn Margo en Fleur druk op zoek naar de hipste fashion om toe te voegen aan de collectie. Beurzen in Antwerpen, Milaan, Parijs en zelfs New York worden door deze twee fashionista’s graag bezocht om inspiratie en ideeën op te doen. Vindt u het leuk om te volgen waar deze inkopers zich zoal mee bezig houden? Volg Van Dort Mode dan op Instagram.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
13:00 – 18:00
dinsdag
10:00 – 18:00
woensdag
10:00 – 18:00
donderdag
10:00 – 18:00
vrijdag
10:00 – 18:00
zaterdag
10:00 – 17:00

icoon facebook bc
icoon instagram bc
icoon linkedin bc
Image icon
Julianalaan 19
Image icon
3722 GD
Image icon
Plan je route
Image icon
info@vandortmode.nl
Image icon
030-2282093
Image icon
http://www.vandortmode.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >