';
Image module

Alles voor binnen en buiten

Inspiratie opdoen voor uw binnen- of buiteninterieur? Kom langs bij v/d Pol in Bilthoven. Midden in het centrum van Bilthoven vindt u de grootste showroom van v/d Pol en 200 meter verderop zijn de tuinmeubelen te bekijken. Een bezoek is eenvoudig te combineren.

2000 m² woonplezier  

Van buiten lijkt de winkel misschien klein, maar de winkel is wel 2000 m² groot! Verdeeld over twee verdiepingen vindt u een wereld aan meubels in verschillende stijlen; modern, industrieel, klassiek of landelijk. Stijlen zijn met elkaar te combineren en vele voorbeelden daarvan staan in de showroom opgesteld. zijn daadwerkelijk te zien bij v/d Pol. Bankstellen in diverse prijsklassen, meer dan 200 modellen stoelen, kasten, zowel groot als klein, tafels in vele soorten en maten, fauteuils, accessoires, kleden, verlichting, muurdecoratie en nog veel meer.  

Ongedwongen sfeer

U kunt in de showroom heerlijk rondlopen en alles bekijken in een ongedwongen sfeer. V/d Pol  staat voor service en kwaliteit en de medewerkers denken graag met u mee. In filiaal Bilthoven is ook de interieurstylist van v/d Pol aanwezig. Neem foto’s mee van de huidige situatie en kom naar de winkel voor deskundig advies.   

Tuinmeubelen

De tuinmeubelen van v/d Pol staan apart opgesteld in de showroom voor tuinmeubelen, zo’n 200 meter verderop (Rembrandtlaan 40). Ook hier is de keuze overweldigend!

v/d Pol is CBW Erkend

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
gesloten
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 18:00
zaterdag
09:30 – 17:00

icoon facebook bc
icoon twitter bc
icoon instagram bc
icoon youtube bc
icoon pinterest bc
Image icon
Nachtegaallaan 1
Image icon
3722 AA
Image icon
Plan je route
Image icon
info@vandepolmeubelen.nl
Image icon
030-2291180
Image icon
https://www.vandepolmeubelen.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >