';
Image module

Wie is al een keer binnen gestapt bij Tesoro juwelier? Het is alsof je op vakantie bent als Nathalie je begroet. Met haar Italiaanse achtergrond en jaren ervaring in de juweliersbranche, kan je wel zeggen dat ze een echte specialist is. Ze is begonnen bij een juwelier in Sorrento, Italië, waar haar passie voor sieraden ontstond. Voor haar is een sieraad een beleving. Toen ze verhuisde naar Nederland wist ze één ding zeker en dat was dat ze graag in deze sector wilde blijven werken.

Zo kwam ze bij juwelier Ben de Vries in Maarssen. Doordat het winkelcentrum in Maarssen herontwikkeld werd, moest Ben de Vries op zoek naar een andere locatie. Voor hem tijd om de zaak over te dragen. Nathalie en Robin zagen een droom uitkomen, alleen nu nog een locatie. Robin is opgegroeid in Bilthoven en zag dat er markt was voor een juwelier in Bilthoven. Ze hebben hun droom gevolgd en hebben meneer De Vries overgenomen en zijn eigen juwelier begonnen. Meneer de Vries werkt nu voor Nathalie omdat hij nog geen afscheid kon nemen. Met zijn 40 jaar ervaring als horloge- en klokkenmaker verzorgt hij nog steeds de reparaties. Daarnaast werken ze samen met een Goudsmid die ook al 30 jaar in het vak zit.

Nathalie en Robin staan met hun team voor:
• Vakmanschap, ze gaan voor kwaliteit.
• Trends , je vindt altijd de mooiste collecties.
• Creativiteit, zij zorgen dat je ontdekt wat bij je past.
• Service, ook voor reparaties is iedereen welkom.

Tesoro Juwelier is gevestigd in het kronkelstraatje in het prachtige Bilthoven Centrum. Bezoek Nathalie en Robin, en dan nemen ze je graag mee in de schitterende wereld van het persoonlijke sieraad.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
12:00 – 18:00
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 18:00
zaterdag
09:30 – 17:00

Image icon
De Kwinkelier 58
Image icon
3722 AS
Image icon
Plan je route
Image icon
/
Image icon
030-3073536
Image icon
https://www.tesorojuwelier.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >