';
Image module

Bij Telecombinatie Bilthoven zijn we er om je te helpen met al je contractbehoeften voor thuis. We gaan verder dan alleen mobiele telefonie. Of je nu op zoek bent naar de beste energiecontracten, je Alles-in-1 pakket wilt herzien, of meer wilt weten over Smart Home-oplossingen, wij hebben je gedekt. Ons doel is om je alle opties te laten zien en je te voorzien van persoonlijk advies op maat.

Persoonlijk Contact en Onvoorwaardelijke Service

Bij ons staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. We begrijpen dat contracten en technologie soms overweldigend kunnen zijn. Daarom zijn wij er om al je vragen te beantwoorden en je door het proces te begeleiden. Onze toegewijde service houdt niet op nadat je een contract hebt afgesloten. Als je contract binnenkort afloopt, zullen wij je tijdig informeren en adviseren over de beste vervolgstappen.

Meer dan alleen een Telefoonwinkel

Hoewel we begonnen als een mobiele telefoniewinkel, bieden we nu veel meer. We zijn jouw One-Stop Contract Shop in Bilthoven geworden. Of je nu op zoek bent naar een Smart Home-oplossing, een nieuw internetcontract, of snelle reparaties voor je iPhone of Samsung, wij hebben alles wat je nodig hebt tegen de beste prijzen.

Onafhankelijk en Persoonlijk Advies

Eén ding is altijd hetzelfde gebleven: ons onafhankelijke en persoonlijke advies. Wij begrijpen dat iedereen unieke behoeften heeft, en daarom nemen we de tijd om je situatie volledig te begrijpen voordat we een aanbeveling doen. Met toegang tot alle aanbiedingen van alle providers en uitgebreide kennis van zowel de lokale als nationale markt, kun je erop vertrouwen dat je bij ons altijd een advies op maat krijgt.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
gesloten
dinsdag
10:00 – 17:30
woensdag
10:00 – 17:30
donderdag
10:00 – 17:30
vrijdag
10:00 – 17:30
zaterdag
10:00 – 16:30

Image icon
De Kwinkelier 7
Image icon
3722 AP
Image icon
Plan je route
Image icon
/
Image icon
030-8000433
Image icon
https://www.telecombinatie.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >