';
Image module

With Passion for Fashion!

Dat is in één oogopslag duidelijk, hier heeft men echt passie om een vrouw er top uit te laten zien. Een winkel met een zeer hoge ‘WOW’-factor. Je raakt er niet uitgekeken. We komen alleen maar mooie merken tegen die precies dat bieden wat een vrouw een stoer uiterlijk geeft of juist trendy, in ieder geval altijd stijlvol met heel veel flair. 

Kledingadvies

Als vrouwen zijn we prima in staat onze garderobe uit te zoeken. Toch is het bij Square 12 aan te raden een passend en professioneel kledingadvies met een portie persoonlijke aandacht te vragen. Zij hebben het fijne gevoel voor details, waardoor je er ineens veel beter uitziet! 

Het complete plaatje

In ruim tien jaar heeft Mickey van Dinteren haar Square 12 naar de top gewerkt. Samen met haar team van modeadviseurs zijn ze elke dag, elk seizoen weer hard aan het werk om een mooie en betaalbare collectie in de winkel te verzamelen. Square 12 kleedt je bovendien van top tot teen, inclusief accessoires!

De merken

Dat zijn er veel, maar stuk voor stuk top! Het is lastig om ze allemaal te noemen, maar hierbij een paar en bij voorbaat excuus voor het missen van al die andere toppers. ‘Be Pure Dutch’, een merk met de wortels in Amsterdam en gemaakt met liefde. Heerlijke kleuren of juist ingetogen, maar telkens bijzonder. Dan Drykorn ook dit merk timmert al sinds 1996 aan de modeweg met heerlijke fashion. Niet te vergeten Copenhagen Studios met een waanzinnige collectie kleding én schoenen. 

Kortom, ga er eens langs, dompel je onder in de wereldmode en laat je kleden met het laatste op dit gebied. Het team weet je steeds weer te verrassen met de mooiste creaties. Zoals Square 12 het zegt: ‘Live Life Lovely!’

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
gesloten
dinsdag
10:00 – 18:00
woensdag
10:00 – 18:00
donderdag
10:00 – 18:00
vrijdag
10:00 – 18:00
zaterdag
10:00 – 17:00

icoon facebook bc
icoon instagram bc
icoon twitter bc
icoon pinterest bc
Image icon
Emmaplein 12
Image icon
3722 AD
Image icon
Plan je route
Image icon
square12mickey@hotmail.com
Image icon
030-2258822
Image icon
https://square12.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: er zijn geen verbonden accounts voor de gebruiker 17841459070862475.

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >