';
Image module

Bij Settlers draait alles om het creëren van een ambiance waarin mensen kunnen genieten van de prachtige dingen des levens. Ashwin, de drijvende kracht achter Settlers, heeft een passie voor verantwoorde producten en streeft ernaar om jou de meest smaakvolle en ethisch verantwoorde culinaire ervaring te bieden.

Gerijpt Vlees uit Australië en Nieuw-Zeeland
Ons gerijpte vlees wordt zorgvuldig geselecteerd en komt rechtstreeks uit Australië en Nieuw-Zeeland. De runderen worden met liefde en respect grootgebracht, met volop bewegingsruimte en een dieet op basis van graan. Dit resulteert in vlees van de hoogste kwaliteit en een uitmuntende smaakbeleving.

Verse Vis uit IJmuiden
Onze vis wordt dagelijks vers geleverd vanaf de visafslag in IJmuiden. Hierdoor ben je verzekerd van de meest verse en smaakvolle visgerechten. De passie voor kwaliteit proef je bij elke hap.

Lokale Ondersteuning
Bij Settlers geloven we in lokale samenwerking. We streven ernaar om zoveel mogelijk groenten, fruit en andere producten lokaal in te kopen. Op die manier ondersteunen we niet alleen lokale ondernemers, maar brengen we ook de beste smaken uit de regio op je bord.

Settlers is meer dan een restaurant; het is een plek waar je kunt genieten van eerlijke, verantwoorde gerechten in een warme en gastvrije omgeving. We heten je van harte welkom om de smaakvolle wereld van Settlers te ontdekken. Kom langs en laat je verwennen door de heerlijke gerechten die we met passie voor jou bereiden.

 

 

 

 

 

 

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
10:00 – 22:00
dinsdag
10:00 – 22:00
woensdag
10:00 – 22:00
donderdag
10:00 – 22:00
vrijdag
10:00 – 22:00
zaterdag
10:00 – 22:00
zondag
10:00 – 22:00

icoon facebook bc
icoon twitter bc
Image icon
Julianalaan 23
Image icon
3722 GD
Image icon
Plan je route
Image icon
info@settlersrestaurantenlounge.nl
Image icon
030-2287750
Image icon
https://settlersrestaurantenlounge.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >