';
Image module

Bij De BanQ staat vakmanschap centraal. Onze getalenteerde en ervaren medewerkers zijn bekend om hun uitmuntende vaardigheden en zorgen ervoor dat al je schoenreparaties met uiterste zorg worden uitgevoerd. Als officiële meesterschoenmakers, aangesloten bij het Nederlandse Schoenmakers Gilde, streven we altijd naar perfectie, en dat zie je terug in het eindresultaat.

Specialisten in Schoenreparatie, Onderhoud en Reiniging

Met meer dan 14 jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in het repareren, onderhouden en reinigen van alle soorten schoenen. Onze passie voor schoenen komt samen met onze passie voor het ambacht. Bij De BanQ kun je altijd rekenen op de beste service voor je schoenen.

Exclusieve Schoenen en Sneakers

Naast reguliere schoenen zijn we ook specialisten in het onderhoud en de reparatie van exclusieve schoenen en sneakers. We begrijpen de waarde van deze schoenen en behandelen ze met de grootste zorg. Je kunt bij ons terecht voor merken zoals Santoni, Fratelli Rosseti, Church, Crockett & Jones, Edward Green, Bontoni, Alden, Magnanni, JIMMY CHOO, Prada, MiuMiu, Christian Louboutin, Louis Vuitton, Dior, en vele andere exclusieve merken.

Bij De BanQ ben je verzekerd van hoogwaardig vakmanschap en de beste zorg voor je schoeisel. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat je schoenen er niet alleen als nieuw uitzien, maar ook weer zo comfortabel aanvoelen als op de dag dat je ze voor het eerst droeg.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
gesloten
dinsdag
09:00 – 17:30
woensdag
09:00 – 17:30
donderdag
09:00 – 17:30
vrijdag
09:00 – 17:30
zaterdag
09:00 – 16:00

Image icon
De Kwinkelier 9
Image icon
3722 AP
Image icon
Plan je route
Image icon
/
Image icon
030-7858917
Image icon
https://www.schoenmakerijdebanq.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >