';
Image module

Master of Interiordesign

Een uitgebreide collectie in stoffen, meubels en woonaccessoires! Kom binnen bij Richard James en u wordt ondergedompeld in een wereld van weelderige stoffen van beroemde merken en met de meest uiteenlopende dessins. Daartussen staan banken en fauteuils van Nederlands fabricaat. Alles wat u nog meer ziet, zoals sfeervolle accessoires, karpetten en verlichting, spreekt tot de verbeelding. Een eldorado voor wie er van houdt zijn woning sfeervol in te richten.

Met passie voor het vak

Het adviesteam van Richard James is gedreven om uit de veelheid van keuzes juist die elementen  met elkaar te combineren die in uw huis de sfeer creëren die u zoekt. Met creatieve oplossingen maken zij zo, samen met u, een interieur dat bij u past!

Befaamd om de stoffen en behang

Richard James is in Nederland befaamd om zijn enorme collectie stoffen en behang. Het assortiment bestaat uit verschillende nationale en internationale merken, waaronder Carlucci, Chivasso, Designers Guild, Harlequin, Romo, Sanderson, Villa Nova, William Morris, Rebelwalls en Mind the Gap. Merken die stuk voor stuk een eigen sfeer ademen. 

Designers Guild en Sanderson

Ook voor verf van Designers Guild en Sanderson kunt u bij Richard James terecht. Met de honderden stalenboeken en -hangers kan het bijna niet anders dan dat u bij Richard James vindt waar u naar op zoek bent! De stoffen kunnen los besteld worden.  Uw wensen kunnen ook geheel geconfectioneerd worden door atelier of stoffeerder.

Advies ook aan huis

Vanzelfsprekend kunt u foto’s en materialen van bestaande stukken mee naar de winkel nemen, eventueel inclusief afmetingen en plattegronden voor een goed advies. Liever advies aan huis? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
gesloten
dinsdag
09:30 – 17:30
woensdag
09:30 – 17:30
donderdag
09:30 – 17:30
vrijdag
09:30 – 17:30
zaterdag
09:30 – 17:00

icoon facebook bc
icoon pinterest bc
Image icon
Emmaplein 22
Image icon
3722 AD
Image icon
Plan je route
Image icon
info@richardjames.nl
Image icon
030-2291033
Image icon
https://www.richardjames.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >