';
Image module

Ervaar de Xpertise van Reisburo Cerimovic

Reisburo Cerimovic is een gezellig reisbureau met bevlogen medewerkers. Het reisbureau bestaat al sinds 29 februari 2000. Mejasa Cerimovic is sinds 2011 eigenaar van dit dynamische reisbureau en loodst je samen met het team door het zeer ruime aanbod vakantiebestemmingen en reizen heen. Bij je bezoek aan het reisbureau voelt het eigenlijk al een beetje als een vakantie, niet in de laatste plaats door de aansprekende decoratie van de ruimte.

Reisburo Cerimovic is aangesloten bij DTA (Dutch Travel Alliance). Naast vakantiereizen, kun je hier terecht voor zakenreizen en groepsreizen.

Zekerheden

Reisburo Cerimovic is aangesloten bij SGR, SGRZ, ANVR, IATA vliegticketgarantie en Calamiteitenfonds. Ongeacht de type reis welke bij het reisbureau geboekt wordt, de reis is altijd financieel gedekt.

Ten eerste wordt er naar de wens van de klant gekeken. Door hun Xpertise stellen ze de reis samen die zelfs de wensen overtreft van hun klanten. Daar zijn ze zoals ze dit zelf zeggen ‘heel goed in’!

Het reisbureau is, zeker voor Bilthovenaren en inwoners van omliggende plaatsen, dichtbij!

Daarbij is het reisbureau volledig onafhankelijk van welke reisorganisatie dan ook. Ze bieden het assortiment van Nederlandse en Duitse touroperators, lokale agenten en reis gerelateerde diensten, dit alles onder één vakantiedak.

Reisburo Cerimovic beschikt over een wereld aan kennis, ervaring en tips. Zij zijn echt “Creators of your Travelexperience” op hun terrein!

Als laatste punt noemen zij prijsbewust. Ze zoeken naar het maximaal haalbare binnen de grenzen van jouw vakantiebudget. Zo laten ze jou optimaal genieten. Mooie vakantieherinneringen zijn bij Reisburo Cerimovic altijd betaalbaar!

Kortom, voor een goed georganiseerde reis of vakantie is Reisburo Cerimovic het juiste adres!

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
09:30 – 18:00
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 18:00
zaterdag
10:00 – 16:00

icoon facebook bc
icoon instagram bc
icoon linkedin bc
Image icon
Julianalaan 22
Image icon
3722 GP
Image icon
Plan je route
Image icon
info@rbbilthoven.nl
Image icon
030-2281202
Image icon
http://www.reisburocerimovic.nl

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >