';
Image module

Cees van Weelden, dé fietsenspecialist van Bilthoven

Op het Emmaplein is dé fietsenspecialist van Bilthoven, Profile Cees van Weelden, gevestigd. Makkelijk te bereiken en gelegen aan één van de markantste fietspaden van het centrum, aan de onderdoorgang van Bilthoven station. 

Eenmaal binnen word je door een enthousiast team ontvangen. Of het nu gaat om een reparatie, onderhoud of de aanschaf van een nieuwe of gebruikte (elektrische- of kinder-) fiets. Al meer dan 20 jaar helpen de medewerkers u graag en zetten hun deskundigheid voor u in.

Er valt veel te kiezen!

De keuze in fietsen is groot! “Doordat we aangesloten zijn bij Profile, hebben we een mooie collectie fietsen van oer-Hollands merken als Gazelle, Sparta, Cortina, Dutchid, etc.”, vertelt Cees van Weelden. “Daarnaast leveren we elektrische fietsen van onder andere Victoria en Velo de Ville, heel populaire Duitse merken. De Velo de Ville is bovendien verkrijgbaar in een grote variëteit aan kleuren. Ook het Zwitserse Flyer staat in onze winkel.

Profile

Omdat Profile voor al zijn aangesloten fietsspecialisten tegelijk inkoopt, kunnen zij dit voor een zeer interessante prijs doen met als gevolg het hele jaar door fantastische aanbiedingen. Een ander groot voordeel is dat er bij Profile altijd een grote keuze aanwezig is, ook als nieuwe fietsen schaars zijn. Bij Cees van Weelden grijp je nooit mis, dank zij de samenwerking met Profile.

De werkplaats

De werkplaats is groot en goed geoutilleerd. Je kunt er altijd terecht voor reparaties en, minstens zo belangrijk, onderhoud! “Het is goed om je fiets op tijd te laten onderhouden door een specialist”, stelt Cees. “Zo voorkom je veel narigheid en je kunt altijd rekenen op je favoriete vervoermiddel, de fiets! Mocht het dan alsnog mis gaan, dan zijn wij er natuurlijk ook voor je. 

Accessoires

Tenslotte laat Cees van Weelden weten te beschikken over een enorme collectie fietstassen en diverse andere fietsaccessoires.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
gesloten
dinsdag
08:00 – 18:00
woensdag
08:00 – 18:00
donderdag
08:00 – 18:00
vrijdag
08:00 – 18:00
zaterdag
09:00 – 17:00

icoon facebook bc
icoon instagram bc
Image icon
Emmaplein 4
Image icon
3722 AD
Image icon
Plan je route
Image icon
winkel@weelden.com
Image icon
030-2282329
Image icon
https://www.profiledefietsspecialist.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
HTTP fout. Het was niet mogelijk om verbinding te maken met de Instagram API. Feed zal niet updaten.

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >