';
Image module

Een  bijzonder Restaurant & Grandcafé

Als je op zoek bent naar een bijzonder restaurant of grandcafé in de omgeving van Utrecht, dan moet je PK – Bar & Kitchen in Bilthoven zeker een keer bezoeken. Hier kun je romantisch dineren of gezellig borrelen in een trendy setting.

Echte, pure smaken

Waarom PK zo’n bijzonder restaurant is? Onder andere door het gebruik van pure en verse ingrediënten. Bij PK vind je geen ingewikkelde recepturen maar “wat we doen, doen we goed!” Zo kun je bij PK genieten van sappig rundvlees en ze grillen de lekkerste burgers, entrecotes en verse vis op de Big Green Egg: de trots van de keuken. Hierdoor blijft de echte, pure smaak behouden met als finishing touch het rokerige grillstreepje. Het 

Zin in een borrel?
Voor een borrel ben je welkom in het grandcafé. De borrelkaart is echt PK! Mooie wijnen, bits and bites, diverse cocktails en zes verschillende gin tonics. Of je nu lekker met z’n tweetjes of met een grotere groep wilt borrelen, het is allemaal mogelijk bij PK – Bar & Kitchen.

Voormalig postkantoor

PK – Bar & Kitchen is gevestigd in het oude postkantoor van Bilthoven. Dit monumentale gebouw is op een bijzondere wijze omgebouwd tot een restaurant-grandcafé met bovendien een nieuw aangebouwde, sfeervolle lounge-serre. Het geheel ademt een industriële sfeer. Het terras maakt het geheel compleet.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
12:00 – 22:00
dinsdag
10:30 – 22:00
woensdag
10:30 – 22:00
donderdag
10:30 – 22:00
vrijdag
10:30 – 22:00
zaterdag
10:30 – 22:00
zondag
12:00 – 22:00

icoon facebook bc
Image icon
Julianalaan 10
Image icon
3722 GP
Image icon
Plan je route
Image icon
info@pkbilthoven.nl
Image icon
030-2102707
Image icon
https://www.pkbilthoven.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >