';
Image module

Bij PEARL Opticien begrijpen we hoe belangrijk goed zicht is voor je dagelijks leven. Daarom staan wij klaar om jou te voorzien van professionele oogzorg en kwalitatieve brillen en contactlenzen. Met meer dan 70 jaar ervaring in de optiekbranche, kun je erop vertrouwen dat je bij ons in goede handen bent.

Oogzorg op Maat

Onze toegewijde en ervaren opticiens en optometristen bieden uitgebreide oogonderzoeken om ervoor te zorgen dat jouw ogen de zorg krijgen die ze verdienen. Of je nu last hebt van vermoeide ogen, wazig zicht of gewoon een reguliere controle nodig hebt, we staan voor je klaar om jouw visuele gezondheid te waarborgen.

Een Uitgebreide Brillencollectie

Bij PEARL Opticien vind je een uitgebreide collectie brillen en zonnebrillen van topmerken en designermerken. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze klassieker of de nieuwste modetrends volgt, wij hebben de perfecte bril voor jou. Onze deskundige opticiens helpen je graag bij het vinden van het montuur dat het beste bij jouw stijl en behoeften past.

Contactlenzen voor Alle Levensstijlen

Voor wie liever geen bril draagt, bieden wij een ruime selectie contactlenzen, waaronder daglenzen, maandlenzen en multifocale lenzen. Onze specialisten helpen je bij het vinden van de juiste lenzen voor jouw levensstijl en zorgen voor een perfecte pasvorm en optimaal comfort.

Service en Garantie

Bij PEARL Opticien streven we naar 100% tevredenheid. Daarom bieden wij uitstekende service en garantie op onze producten. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij met helder zicht en een glimlach onze winkel verlaat.

Maak een Afspraak

Wil je jouw ogen laten controleren, een nieuwe bril uitzoeken of meer informatie over contactlenzen? Maak dan vandaag nog een afspraak bij PEARL Opticien. Ons team staat voor je klaar om jou te helpen met al je optische behoeften. Zorg voor jouw ogen, zorg voor jezelf – bij PEARL Opticien.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
gesloten
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 20:00
zaterdag
09:30 – 17:00

Image icon
De Kwinkelier 37
Image icon
3722 AR
Image icon
Plan je route
Image icon
/
Image icon
030-2093489
Image icon
https://www.pearle.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >