';
Image module

Er gaat een wereld voor je open

Sinds 1967 verzorgt Oogwereld Meijer hoogstaande oogmode en oogzorg in Bilthoven en omstreken. Ben je op zoek naar een nieuwe bril, contactlenzen of een zonnebril? Bij Oogwereld Meijer vind je alles wat je maar kunt wensen voor je ogen en ben je verzekerd van persoonlijke aandacht en de allerbeste kwaliteit.

Prachtige merken

De merken uit de collectie van Oogwereld Meijer zoals Lindberg, Theo, Lafont, Orgreen en RayBan zijn niet lukraak gekozen. Wat deze merken gemeenschappelijk hebben, is de passie die de ontwerpers en fabrikanten hebben voor hun brillen, net als de passie die Oogwereld Meijer heeft voor het ambacht van opticien. 

Een montuur voor elke uitstraling

Oogwereld Meijer richt zich op jou als individu.  Wil je energiek, modebewust, ingetogen of juist klassiek overkomen? Voor elke persoon is er een ruime keuze uit modieuze monturen.  De opticiens, contactlensspecialisten en optometristen van Oogwereld Meijer voorzien daarbij in  oogzorg van de allerbeste kwaliteit en dit alles voor een prijs die bij je past!

Zonnebrillen om mee gezien te worden

Wat is er  verleidelijker dan  goed te kunnen zien en gezien te worden met een hippe zonnebril. Nieuw seizoen, nieuwe zonnebril. Trends die inspireren en uitdagen en die uw persoonlijkheid onderstrepen, ook dit jaar weer!

Benieuwd geworden? Oogwereld Meijer heet je graag welkom in de winkel aan Julianalaan 38 in Bilthoven of kijk op de informatieve website.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
gesloten
dinsdag
09:00 – 18:00
woensdag
09:00 – 18:00
donderdag
09:00 – 18:00
vrijdag
09:00 – 20:00
zaterdag
09:00 – 17:00

icoon facebook bc
icoon twitter bc
icoon instagram bc
icoon youtube bc
icoon linkedin bc
icoon pinterest bc
Image icon
Julianalaan 38
Image icon
3722 GR
Image icon
Plan je route
Image icon
meijer@oogwereld.nl
Image icon
030-2283014
Image icon
https://www.oogwereld.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >