';
Image module

Typisch Nijland!

“Voel je thuis! Daar doen we echt alles voor,” is de lijfspreuk van Nijland Woonmakelaars. U merkt het direct wanneer u bij hen op kantoor binnenloopt: alsof u thuis komt. Het kantoor in Bilthoven is huiselijk ingericht, de koffie staat altijd klaar en u wordt er meer dan vriendelijk ontvangen. 

Belangrijkste stap in het leven

NVM makelaar Nijland helpt u graag bij het nemen van één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Of het nu gaat om het kopen van uw nieuwe woning, het verkopen van uw huidige woning of uw hypotheek; het enthousiaste, goed opgeleide team staat voor u klaar. 

Drie kantoren 

Naast Bilthoven heeft Nijland Woonmakelaars nog drie makelaarskantoren in de regio (Doorn, Utrecht en Zeist). Zij kunnen dus verder kijken dan Bilthoven alleen! Bovendien zijn ze al meer dan 65 jaar actief in de makelaardij. Met hun ruime ervaring, uitgebreide kennis en actieve benadering van kopers en verkopers van huizen zijn de makelaars van Nijland zeer succesvol gebleken. 

Wat doen ze

Nijland verkoopt woningen en helpt de klanten met het vinden en aankopen van een huis. Ook begeleiden zij relaties met het verhuren en het vinden van een huurwoning. Taxeren behoort tot de dagelijkse werkzaamheden. Nijland is verder actief in nieuwbouwontwikkeling. Vele nieuwbouwprojecten zijn met de tussenkomst van Nijland tot stand gekomen.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
13:00 – 18:00
dinsdag
10:00 – 18:00
woensdag
10:00 – 18:00
donderdag
10:00 – 18:00
vrijdag
10:00 – 18:00
zaterdag
10:00 – 17:00

icoon facebook bc
icoon twitter bc
icoon instagram bc
icoon youtube bc
icoon linkedin bc
Image icon
Vinkenlaan 29
Image icon
3722 AH
Image icon
Plan je route
Image icon
bilthoven@nijland.nl
Image icon
030-2285858
Image icon
https://www.nijland.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
HTTP fout. Het was niet mogelijk om verbinding te maken met de Instagram API. Feed zal niet updaten.

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >