';
Image module

Onverwacht grote collectie

Op de Julianalaan treffen we de slaapkamer- en beddenspeciaalzaak Morpheus aan. Wat opvalt is de grote collectie slaapmeubelen, zeker als je het souterrain bezoekt. Deze enorme ruimte strekt ver onder de winkels door en biedt een fantastisch overzicht van de mogelijkheden voor een perfecte nachtrust.

Slaapsystemen

Morpheus biedt alle gangbare slaapsystemen aan. Om hier een keus in te maken heb je hulp nodig, je ziet al snel door de bomen het bos niet meer. De adviseurs van Morpheus zijn stuk voor stuk vakmensen, die een exact antwoord weten op jouw persoonlijke situatie. Bovendien kun je in de showroom proefliggen op diverse slaapsystemen.

Voor de complete slaapkamer

Morpheus levert niet alleen slaapsystemen, maar in wezen alles om een slaapkamer in te richten. Zij leveren kussens (ook sierkussens) en slaapkamerkasten in vele verschillende uitvoeringen. De collectie beddengoed overtreft elke verwachting. Bovendien kan Morpheus met Morph Design de hele slaapkamer ontwerpen én inrichten!

Generaties lang

Slaapkamer- en beddenspeciaalzaak Morpheus is al generaties lang het vertrouwde adres als het gaat om het kopen van een goed bed en alles wat daarbij komt kijken. In 1948 is op bescheiden wijze in Hilversum begonnen, ook toen al onder de naam Morpheus (in de Griekse mythologie de droomgod). 

De filosofie van toen – het geven van een goed advies, aangepast aan de individuele slaapwensen en mogelijkheden van de klant – is nog steeds de drijvende gedachte achter Morpheus Slaapvoorlichters. Zoals zij het nu zeggen: 

“Bij Morpheus hebben we één doel: Het creëren van een perfecte nachtrust in een heerlijke omgeving.”

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
gesloten
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 18:00
zaterdag
09:30 – 17:00

icoon facebook bc
Image icon
Julianalaan 43
Image icon
3722 GE
Image icon
Plan je route
Image icon
info@morpheus.nl
Image icon
030-2287451
Image icon
https://www.morpheus.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >