';
Image module

Full-service parfumerie en drogisterij

MOOI+GEZOND van Frits is een full-service parfumerie en drogisterij. De drogisterij is zeer goed gesorteerd op het gebied van gezondheid en lichaamsverzorging. In de parfumerie vind je van alles om nog mooier en aantrekkelijk te zijn. Maar liefst drie schoonheidssalons bieden diverse huidverbeteringsprogramma’s, pedicure en nagelverzorging.

Inspirerende winkel

Eenmaal binnen merk je dat MOOI+GEZOND een inspirerende winkel is met een dynamische inrichting waar je direct je weg kunt vinden. De winkel voert een zeer uitgebreid assortiment. Het personeel is deskundig en helpt je graag.

Parfumerie

In de parfumerie zien we een compleet assortiment geuren, huidverzorging en cosmetica van alle bekende en ook minder bekende merken. In het oog springend is de Private Collection. Dit is een heel bijzondere geurlijn en exclusief verkrijgbaar bij MOOI+GEZOND in Bilthoven. 

Gezondheid

Op het gebied van gezondheid is MOOI+GEZOND een ware specialist. Zij adviseren u graag over het gebruik van vitaminen, mineralen en supplementen. Voor zelfzorg kunt u hier terecht van paracetamol en pleister tot zelftestapparatuur zoals een bloeddrukmeter.

En meer…

U kunt bij MOOI+GEZOND ook terecht voor een complete bril inclusief gratis oogmeting van Eyelove. Bovendien biedt de winkel een stomerij service van de firma Hartevelt; een topspecialist op dit gebied. Als klap op de vuurpijl is er elke zaterdag een barbier in de winkel om de heren glad te scheren.

Schoonheidssalons

MOOI+GEZOND van Frits beschikt over drie  schoonheidssalons. De salons bieden een geweldige, ontspannende ervaring en werken met de merken Clarins®, Collistar®, Sisley®, Hyamatrix® en Hydropeptide®. U kunt er terecht voor huidverbeterende behandelingen, perfecte gelnagels van OPI® en mooi verzorgde handen. Gediplomeerde pedicures dragen zorg voor uw voeten.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
09:30 – 18:00
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 18:00
zaterdag
09:30 – 17:00

icoon facebook bc
icoon instagram bc
Image icon
Julianalaan 16
Image icon
3722 GP
Image icon
Plan je route
Image icon
bilthoven@mooi.nl
Image icon
030-7510053
Image icon
https://www.da-mooi.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >