';
Image module

Barbiers met ervaring

De barbiers van Mister Chop zijn ware deskundigen in hun vakgebied en streven naar niets minder dan perfectie als het gaat om uw uitstraling. Alaa is bekend als de knipkoning in het vak. Zijn unieke stijl en vaardigheden zorgen ervoor dat elke klant sprakeloos de salon verlaat. Louay is de topper in het vak, bekend om zijn precisie en passie. Met zijn tondeuse in de aanslag creëer ik een klankrijke dag voor elke klant, waarbij hij lokken vorm tot een modieuze symfonie. In de salon creëren ze een warme en gastvrije omgeving waar u zich direct op uw gemak voelt en kunt ontspannen.

Beide zijn opgeleid in Damascus en hebben uitgebreide ervaring opgedaan in steden als Beirut en Dubai. Eenmaal in Nederland hebben ze hun passie voortgezet door te werken als docenten op een particuliere barbiersopleiding, waar ze honderden leerlingen hebben opgeleid tot echte professionals. Daarnaast hebben ze meerdere prijzen gewonnen bij de Barber Battle, waar barbiers uit het hele land hun vaardigheden, snelheid en creativiteit tonen.

Of het nu gaat om een traditionele knipbeurt, baardverzorging of het volgen van de nieuwste haartrends en scheertechnieken, zij bieden een breed scala aan diensten aan die aan al uw behoeften voldoen. De toegewijde barbiers zorgen ervoor dat u tevreden en zelfverzekerd de deur uitgaat, met een frisse en verzorgde uitstraling waar u trots op kunt zijn.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
13:00 – 18:00
dinsdag
10:00 – 18:00
woensdag
10:00 – 18:00
donderdag
10:00 – 20:00
vrijdag
10:00 – 18:00
zaterdag
10:00 – 17:00

icoon facebook bc
icoon tiktok bc
icoon instagram bc
icoon youtube bc
icoon linkedin bc
icoon pinterest bc
Image icon
Uilenpad 1
Image icon
3722 AW
Image icon
Plan je route
Image icon
Misterchop3@gmail.com
Image icon
030-6330569
Image icon
http://www.misterchop.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >