';
Image module

Geen standaard patatzaak

Wil je meer dan de klassieke frikandel en kroket? Dan ga je naar Kwalitaria Bilthoven! Je kunt er een lekkere snack krijgen, maar ook een volledige lunch of een diner. Kwaliteit én duurzaamheid staan bij Kwalitaria voorop.

Maaltijden 

Geen zin om te koken? Bij Kwalitaria zit je goed. Zij hebben voor elk wat wils. (H)Eerlijke maaltijden voor het hele gezin, van een maaltijdsalade tot een burgermenu. Ook aan de kids is gedacht met een speciaal Kwalitaria kidsmenu! Bekijk op de website wat er allemaal mogelijk is! Ga je voor een friet hete kip of een friet gyros? Of wat dacht je van een kipsaté menu? Ook voor de burgerlovers is er een ruime keus bij deze snackbar in Bilthoven. Kies bijvoorbeeld de klassieke Bull burger, de 1838 met gebakken ei of de pittige kipburger. 

Vegetarisch

Naast deze toppers, zijn er ook diverse opties voor vegetarische gasten die naar Kwalitaria in Bilthoven komen. Er zijn verschillende salades, broodjes en zelfs vegetarische burgers die onze medewerkers met veel plezier vers voor je bereiden. 

Bezorgen in Bilthoven

Woon je in Bilthoven? Dan bezorgt Kwalitaria jouw patat of hamburgers ook graag bij je thuis. Bestel via de website en binnen een half uur staat het lekkers voor je neus.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
12:00 – 20:30
dinsdag
12:00 – 20:30
woensdag
12:00 – 20:30
donderdag
12:00 – 20:30
vrijdag
12:00 – 20:30
zaterdag
16:30 – 20:30
zondag
16:30 – 20:30

icoon facebook bc
icoon twitter bc
icoon instagram bc
icoon youtube bc
icoon linkedin bc
Image icon
Julianalaan 55
Image icon
3722 GE
Image icon
Plan je route
Image icon
bilthoven@kwalitaria.nl
Image icon
030-2293359
Image icon
https://kwalitaria.nl/bilthoven/bilthoven

Laatste nieuws (via Instagram)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >