';
Image module

Alleen het allerbeste

Wie de gezellige winkel van Klumper Kaas & Delicatessen binnen gaat, wordt verrast door een overvloed aan heerlijkheden. Nederlandse en buitenlandse kaassoorten, vers van het mes! De lekkerste boerenzuivelproducten! Bovendien vind je er alles voor een geslaagde borrelplank: mosterd, banketbakkerszoutjes, noten, worstjes en wijn! 

Thee, koffie en lekkers

Mooie thee (van onder andere St. Jan uit Bilthoven) en bijzondere koffie behoren ook tot het uitgebreide assortiment. Evenals de lekkerste chocolade en roomboterkoekjes. Probeer de pindarotsjes van Klumper maar eens te laten liggen….

Confituren

Bij Klumper koop je nog de echte Frank Cooper’s Oxford Marmalade! Het Engelse Belberry maakt werkelijk de lekkerste confituren met bijvoorbeeld Calvados en Champagne. Ook tref je hier de ambachtelijke Franse confituren van Artisanale! Jam van dichter bij huis komt van Van Woerkom. Kortom, de top op het gebied van confituren!

Geef iets bijzonders

Dit lekkers kun je natuurlijk ook cadeau geven! Een heerlijk stuk kaas met een boerenmosterd en een mooie fles wijn bijvoorbeeld. Klumper maakt er iets moois van!

U wordt altijd persoonlijk geholpen door Marja of René. Beiden hebben een enorme productkennis opgebouwd en kunnen u alles vertellen over de aangeboden delicatessen.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
10:00 – 18:00
dinsdag
09:00 – 18:00
woensdag
09:00 – 18:00
donderdag
09:00 – 18:00
vrijdag
09:00 – 18:00
zaterdag
09:00 – 17:00

icoon facebook bc
Image icon
Julianalaan 28
Image icon
3722 GR
Image icon
Plan je route
Image icon
info@klumperkaas.nl
Image icon
030-2282196
Image icon
https://www.klumperkaas.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >