';
Image module

Alles voor kantoor!

Je kent allemaal wel de vraag: welke printer is voor mij de beste keuze? Misschien een laserprinter of juist een inkjet? Of, welke cartridges heb ik nodig voor mijn printer? Misschien wil je informatie over de afdrukprijs. Kantoorvakhandel Dapper is al jaren hét adres in Bilthoven en wijde omgeving om hier een passend antwoord op te geven én het juiste artikel te leveren. Dit doen zij niet alleen voor printers, maar voor de gehele kantoorinrichting, ook voor het thuiskantoor.

Ergonomisch advies

Van een eenvoudig doosje passende nietjes, een pak A4-printpapier tot aan kantoormeubilair. Ook voor een ergonomisch advies; alles op het gebied van de juiste zithouding en bureauhoogte, kun je terecht bij Dapper. “Goed meubilair hoeft bovendien niet duur te zijn”, volgens eigenaar Peter Dapper. “Maar laat het wel de juiste keuze zijn. De juiste hoogteverstelling of een goed mechaniek in uw stoel kunnen rug en nekklachten eenvoudig voorkomen.”

Voor scholier en kunstschilder

Dapper is meer. Niet in de laatste plaats kun je er terecht voor alles wat je op school nodig hebt. Schriften, schrijfwaar, multomappen, noem maar op. Maar ook de kunstschilder kan voor de schilderspulletjes bij Dapper terecht. Zij vinden de belangrijkste benodigdheden in een aparte hoek van de winkel.

Quantore en PostNL

Kantoorvakhandel Dapper voert o.a. het huismerk Quantore dat met een assortiment van ruim 1.600 kantoorartikelen is vertegenwoordigd. Bovendien is Dapper een PostNL-punt voor alle post en pakket gerelateerde zaken en kenteken overschrijven.

Gemak dient de mens

Bestellen kan ook online via DapperDirect. Of het nu gaat om de koffie, schoonmaakartikelen of de paperclips… zij hebben alles in huis. Plezierig contact en je behoudt de focus op je werk. Bestellen kan via dapperdirect.nl of door even te bellen, Alles is mogelijk, immers, gemak dient de mens.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
08:00 – 18:00
dinsdag
08:00 – 18:00
woensdag
08:00 – 18:00
donderdag
08:00 – 18:00
vrijdag
08:00 – 18:00
zaterdag
08:00 – 17:00

icoon facebook bc
icoon instagram bc
icoon twitter bc
Image icon
Julianalaan 36
Image icon
3722 GR
Image icon
Plan je route
Image icon
verkoop@dapperdirect.nl
Image icon
030-2283412
Image icon
https://dapperdirect.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: er zijn geen verbonden accounts voor de gebruiker 17841459070862475.

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >