';
Image module

Een aantal jaren geleden begon Arjen van der Nat zijn ondernemersavontuur met een rondvaartboot en een foodtruck, waarbij hij talloze mensen een glimlach wist te bezorgen. Toen de coronapandemie hem thuis deed belanden, bleef zijn ondernemersgeest bruisen. Dit leidde tot de ontdekking van een nieuwe passie: kaas en delicatessen. In oktober 2020 opende Arjen met trots zijn winkel in De Kwinkelier.

Inspiratie uit Utrecht, Lokale Focus

Geïnspireerd door zijn vriend Bart, eigenaar van een bekende kaas- en delicatessenzaak in Utrecht, besloot Arjen zijn eigen avontuur aan te gaan. Hoewel de afstand tussen Bilthoven en Utrecht minimaal is, zijn de klanten en de sfeer in beide winkels verschillend. Arjen koos ervoor om zijn winkel “Hooft Bilthoven” te noemen, deels omdat hij dezelfde winkelformule als Hooft in Utrecht hanteert en een vergelijkbaar assortiment aanbiedt.

Kwaliteit en Passie

Bij Hooft Bilthoven delen we dezelfde passie voor hoogwaardige kaas en delicatessen als onze collega’s in Utrecht. We streven naar de hoogste kwaliteit in al onze producten en willen mensen blij maken met onze smaakvolle selectie. Onze winkel is een plek waar je kunt genieten van een breed scala aan lekkernijen, van ambachtelijke kazen tot heerlijke noten en andere delicatessen.

Met veel enthousiasme en toewijding hopen we nog vele jaren mensen te verrassen en te verwennen met onze kwaliteitsproducten. Bij Hooft Bilthoven draait alles om passie voor lekker eten en de wens om onze klanten te laten genieten van de beste smaken. We nodigen je graag uit om een bezoek te brengen aan onze winkel en mee te genieten van onze liefde voor kaas en delicatesse.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
gesloten
dinsdag
09:00 – 18:00
woensdag
09:00 – 18:00
donderdag
09:00 – 18:00
vrijdag
09:00 – 18:00
zaterdag
08:00 – 17:00

Image icon
De Kwinkelier 50-A
Image icon
3722 AS
Image icon
Plan je route
Image icon
/
Image icon
030-7855243
Image icon
https://www.hooftbilthoven.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >