';
Image module

HEMA is een begrip in Nederland en staat voor Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam. Al sinds 1926 is HEMA een vertrouwd merk dat bekend staat om zijn eenvoud, kwaliteit en betaalbaarheid. In het hart van Bilthoven bevindt zich onze HEMA-winkel, waar we onze klanten een breed scala aan producten en diensten aanbieden.

Eenvoud, Kwaliteit en Betaalbaarheid

Bij HEMA begrijpen we dat het leven al ingewikkeld genoeg kan zijn. Daarom streven we ernaar om onze producten en diensten zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk te maken. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse benodigdheden, een cadeau voor een speciale gelegenheid, of gewoon iets lekkers voor bij de koffie, bij HEMA Bilthoven vind je het allemaal.

Onze Producten

De winkel van Bas Thoomes biedt een gevarieerd assortiment producten, waaronder kleding, huishoudelijke artikelen, schoolbenodigdheden, verzorgingsproducten, voedingsmiddelen en nog veel meer. Al onze producten worden met zorg geselecteerd en ontworpen, met als doel kwaliteit te bieden tegen eerlijke prijzen.

Diensten voor Jou

Naast ons uitgebreide assortiment producten, bieden we ook diverse diensten om het leven van onze klanten gemakkelijker te maken. Denk hierbij aan fotoservice, taarten bestellen, verzekeringen, en nog veel meer. Bij HEMA Bilthoven kun je terecht voor al je dagelijkse behoeften onder één dak.

Lokaal en Verbonden

Bij HEMA Bilthoven zijn we niet alleen een plek om te winkelen, maar ook een actief lid van de lokale gemeenschap. We geloven in het ondersteunen van lokale initiatieven en evenementen om onze band met onze klanten te versterken. Bij ons ben je geen klant, maar een gewaardeerd lid van de HEMA-familie.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
09:00 – 18:00
dinsdag
09:00 – 18:00
woensdag
09:00 – 18:00
donderdag
09:00 – 18:00
vrijdag
09:00 – 18:00
zaterdag
09:00 – 17:30

Image icon
De Kwinkelier 23
Image icon
3722 AR
Image icon
Plan je route
Image icon
/
Image icon
030-2292080
Image icon
https://www.hema.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >