';
Image module

Helemaal Huid Bilthoven
Helemaal Huid Bilthoven is dé bestemming voor medische en cosmetische huidzorg. De huidtherapeuten en huidspecialisten staan met hun expertise en een scala aan hoogwaardige apparatuur klaar. Zij maken uw huid (weer) gezond en stralend.

Perfecte balans voor uw huid
Het deskundige team begrijpt dat elke huid uniek is en zij helpen u om de perfecte huidbalans te hervinden. Problemen als overbeharing, acne, rosacea, couperose en pigmentvlekken worden met medische lasers en combinatietherapieën opgelost. Ook cosmetische huidwensen zoals een stevigere huid met minder lijntjes liggen binnen handbereik.

Werkwijze
Op basis van een uitgebreid consult en de Observ huidscan ontvangt u een persoonlijk advies dat aan uw specifieke huidbehoeften voldoet. Of u nu op zoek bent naar dieptereiniging, huidverjonging, acnebehandeling, verbetering van littekens of een Icoone bindweefselmassage van gezicht of lichaam: het ervaren team stelt een persoonlijk behandelplan voor u op. Juist de combinatie van geavanceerde apparatuur en technieken staat garant voor optimale, zichtbare resultaten.
Cosmeceuticals van medische kwaliteit
Hoogwaardige producten zijn essentieel zijn om échte huidgezondheid te bereiken. Dat heeft geleid tot een zorgvuldige selectie van gerenommeerde merken die hun effectiviteit wetenschappelijk hebben bewezen. De huidspecialisten adviseren u graag over de juiste producten voor uw huidconditie of specifieke huidklachten.

Erkend door zorgverzekeraars
Voor diverse vormen van lasertherapie en acne is vergoeding vanuit de aanvullende zorgverzekering mogelijk. Voor oedeemtherapie en integrale nazorg borstkanker is naast expertise, de Icoone LaserMed beschikbaar, welke beter en sneller verbetering biedt. Helemaal Huid werkt nauw samen met artsen en andere (para)medici voor optimale zorg. De teamleden zijn lid van de NVH en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Bezoek Helemaal Huid
Wilt u een huidprobleem aanpakken? Of waardevolle adviezen ontvangen voor uw huidverzorgingsroutine? Maak telefonisch of online een afspraak met de enthousiaste huidexperts van Helemaal Huid en ontdek de mogelijkheden. Zij streven ernaar om u een professionele en persoonlijke ervaring te bieden, waarbij uw wensen en doelen steeds centraal staan.

Consult en behandelingen uitsluitend op afspraak.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
op afspraak
dinsdag
10:00 – 18:30
woensdag
10:00 – 18:00
donderdag
11:00 – 20:00
vrijdag
10:00 – 18:00
zaterdag
10:00 – 17:00

icoon instagram bc
Image icon
Julialaan 6
Image icon
3722 GP
Image icon
Plan je route
Image icon
bilthoven@helemaalhuid.nl
Image icon
085-8769143
Image icon
https://helemaalhuid.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >