';
Image module

Sonja van Dalen en Sylvia Agterberg zijn twee zussen met een gedeelde passie voor optiek. In 2005 hebben ze de winkel Hartmann Optiek overgenomen en er eigen draai aan gegeven. Sindsdien staan ze bekend streven ze ernaar om onze klanten de best mogelijke optiekervaring te bieden.

Een Moderne en Toegankelijke Optiek zaak

Deze optiek zaak is ontworpen met het comfort en gemak van hun klanten in gedachten. Of je nu jong of oud bent, bij Hartmann Optiek ben je van harte welkom. We begrijpen dat een bezoek aan de opticien een persoonlijke aangelegenheid is, en we streven ernaar om een warme en vriendelijke omgeving te creëren waarin jij je goed voelt.

Kennis en Kwaliteit

Hartman Optiek is aangesloten  bij de brancheverenigingen NUVO (Nederlandse Unie van Optiekbedrijven) en ANVC (Algemene Nederlandse Vereniging van Contactlensspecialisten). Dit betekent dat het team bestaat uit gediplomeerde opticiens en contactlensspecialisten die altijd up-to-date zijn met de nieuwste kennis en producten in de optiekwereld. Bij Hartmann Optiek kun je rekenen op kwaliteit en expertise.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
gesloten
dinsdag
09:00 – 17:30
woensdag
09:00 – 17:30
donderdag
09:00 – 17:30
vrijdag
09:00 – 17:30
zaterdag
09:00 – 17:00

Image icon
De Kwinkelier 48
Image icon
3722 AS
Image icon
Plan je route
Image icon
info@harmannoptiek.nl
Image icon
030-2291783
Image icon
https://www.hartmannoptiek.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >