';
Image module

Welkom bij Hans Anders, dé vertrouwde naam in optische zorg en hoortoestellen. Sinds onze oprichting in 1982 zijn we uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende optiekwinkels in Nederland, met meer dan 250 winkels verspreid over het hele land. Onze missie is simpel: we willen jou helpen om goed te zien én goed te horen, zodat je optimaal van het leven kunt genieten.

Zicht en Gehoor: Onze Expertise

Bij Hans Anders begrijpen we hoe belangrijk goed zicht en gehoor zijn voor je dagelijkse leven. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment van brillen, contactlenzen en hoortoestellen, evenals professionele optometrische diensten en gehoortesten. Onze ervaren opticiens en audiciens staan voor je klaar om je te voorzien van deskundig advies en de juiste oplossingen voor jouw specifieke behoeften.

Betaalbare Kwaliteit

We geloven dat iedereen toegang moet hebben tot hoogwaardige optische en audiologische zorg zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen. Bij Hans Anders combineren we kwaliteit met betaalbaarheid. We bieden een brede selectie van monturen, glazen, contactlenzen en hoortoestellen in verschillende prijsklassen, zodat er altijd iets te vinden is dat bij jouw budget past.

Persoonlijke Service

Bij Hans Anders staat persoonlijke service hoog in het vaandel. Onze opticiens en audiciens nemen de tijd om naar je te luisteren en je individuele wensen en behoeften te begrijpen. Of je nu op zoek bent naar de perfecte bril, advies over contactlenzen nodig hebt of gehoorproblemen ervaart, we staan altijd voor je klaar met vriendelijkheid en expertise.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
gesloten
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 17:30, 18:00-20:00
zaterdag
09:30 – 17:00

Image icon
De Kwinkelier 49
Image icon
3722 AS
Image icon
Plan je route
Image icon
/
Image icon
030-2253392
Image icon
https://www.hansanders.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >