';
Image module

De leukste tweedehands winkel

Heerlijk snuffelen tussen de spulletjes met een verleden. Alles keurig uitgestald en gepresenteerd in een grote ruimte, dat is Emmaus Bilthoven anno nu. Een kringloopwinkel met een flinke staat van dienst en al jaren een vertrouwd beeld in Bilthoven Centrum. 

Duurzaam winkelen

Origineel en duurzaam winkelen doe je bij Emmaus. De spulletjes die er verkocht worden zijn wat je nu noemt ‘retro’ en weer helemaal hip! De kledingafdeling is inspirerend. Daar wordt dames- en herenmode op een zeer aantrekkelijke manier gepresenteerd. Je scoort er de mooiste items voor een aantrekkelijke prijs. Heeft u spulletjes waar u vanaf wilt maar die nog een ronde meekunnen? Lever ze dan in bij Emmaus. Immers, Emmaus is niet een gewoon bedrijf, maar zet zich op geheel eigen wijze in voor een betere wereld. 

Geschiedenis Emmaus Bilthoven

De eerste Emmaus in Nederland ging in 1967 in Haarzuilens van start. In Bilthoven-noord bevond zich eerst nog alleen een depot, waar inwoners hun kleding en andere goederen konden afleveren. In 1981 stelde een bank een leegstaand winkelpand aan de Julianalaan ter beschikking. Al snel bleek de winkel te klein en is Emmaus verhuisd naar het huidige pand, een voormalig garagebedrijf. 

60 vrijwilligers

Emmaus Bilthoven is een Vereniging bestaande uit ruim zestig vrijwilligers. De vorm die Emmaus Bilthoven heeft gekozen is die van een kringloopbedrijf. In zo’n bedrijf zijn veel verschillende en variërende taken. Van het ophalen en versjouwen van meubels tot het repareren van kapotte apparaten of hulp bieden aan binnenlopende klanten. Zodoende is er voor diverse mensen een passende rol in de organisatie te vinden. Van de opbrengsten uit de winkel blijft een flink bedrag over. Emmaus Bilthoven heeft ervoor gekozen kleine projecten in de derde wereld te ondersteunen.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
gesloten
dinsdag
13:00 – 17:00
woensdag
13:00 – 17:00
donderdag
gesloten
vrijdag
13:00 – 17:00
zaterdag
13:00 – 17:00

icoon facebook bc
icoon linkedin bc
Image icon
Julianalaan 27
Image icon
3722 GD
Image icon
Plan je route
Image icon
emmausbilthoven@gmail.com
Image icon
030-2253126
Image icon
https://emmaus-debilt-bilthoven.nl/bilthoven

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >