';
Image module

Het biologische paleis van Bilthoven

“We willen dat iedereen kan genieten van een gezonde, biologische leefstijl”, zegt Jan Peter Oosterloo, eigenaar van Ekoplaza Bilthoven. “Daarom bieden we goede producten voor een eerlijke prijs. Je kunt ervan op aan dat al onze producten 100% biologisch gecontroleerd zijn en we bieden onze boeren, telers en producenten hiervoor een goede prijs, zo dat zij in staat zijn de vertrouwde kwaliteit te leveren”.

Alles voor een biologische leefstijl

Ekoplaza Bilthoven staat voor biologisch en is onderdeel van een biologische supermarktketen. “Ekoplaza wil de mensen ondersteunen bij een  gezonde, biologische leefstijl.  We geloven dat de bodem de basis van alles is. Als we de aarde goed behandelen, levert deze gezonde, smakelijke producten op. Vol voedingsstoffen en rijk aan smaak, zonder synthetische geur-, kleur-  en smaakstoffen of conserveringsmiddelen. Voedsel zoals het bedoeld is. Zulk voedsel vind je bij Ekoplaza Bilthoven”, vertelt Jan Peter.

Dagelijkse boodschappen en meer

Klanten kunnen bij EkoPlaza terecht voor hun dagelijks verse groente en fruit, brood, eerlijke zuivel, vlees en overige kruidenierswaren van biologische kwaliteit. Daarnaast biedt de winkel een uitgebreide selectie natuurlijke en eerlijke verzorgingsproducten, cosmetica, voedingsupplementen en meer.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
08:30 – 18:00
dinsdag
08:30 – 18:00
woensdag
08:30 – 18:00
donderdag
08:30 – 18:00
vrijdag
08:30 – 18:00
zaterdag
08:30 – 17:00
zondag
12:00 – 17:00

icoon facebook bc
icoon twitter bc
icoon instagram bc
icoon youtube bc
icoon linkedin bc
Image icon
Julianalaan 35
Image icon
3722 GD
Image icon
Plan je route
Image icon
info@ekoplazabilthoven.nl
Image icon
030-2258320
Image icon
https://www.ekoplaza.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >