';
Image module

Duetz sinds 1837 familiebedrijf

Duetz is specialist in exclusieve dames- en herenmode en al 160 jaar een familiebedrijf. In 2007 kregen zij het predicaat hofleverancier toegekend. In de winkel word je met heel veel plezier en vakkennis geholpen. Je krijgt alle aandacht en een goede service. Bovendien beschikt Duetz over een professioneel en deskundig atelier, waarbij de zojuist gekochte kleding met zorg vermaakt wordt als dat nodig blijkt.

Topmerken heren- en dames kleding

In de winkel vindt u zowel (maat)pakken als casual kleding van kwaliteitsmerken. Alles wordt smaakvol en overzichtelijk gepresenteerd. Op de afdeling herenmode tref je topmerken als Corneliani, Eduard Dressler, Eton, Profuomo, Eagle & Brown, Gant, Ralph Lauren, John Miller, Jacob Cohen, Denham, Gardeur, McGregor en natuurlijk het eigen kwaliteitslabel Duetz 1857.

Op de afdeling damesmode  vind je vooraanstaande merken zoals Cambio, Comma, SET, Opus, NYDJ, Arma, Bloomings, Denham, Esqualo, Repeat, Superdry en Uno Due.

Kom op ideeën

Wie in de gezellige winkel rondkijkt, komt al snel op allerlei leuke ideeën. Er is veel moois te zien en het adviesteam van Duetz loodst je maar al te graag door de winkel om tot een unieke outfit te komen, inclusief smaakmakende accessoires. Maar ook als je op zoek bent naar een enkel nieuw kledingstuk zoals een blouse, overhemd, rok of broek weet men je steeds weer te verrassen met mooie dessins of kleuren. 

Business outfit m/v

Ook voor een zakelijke outfit kun je bij Duetz goed terecht. Dat geldt zowel voor dames als voor heren. Goed gekleed verschijnen bij je klant? Een presentatie geven in precies de juiste outfit? Ook op dit onderdeel scoren de adviseurs van Duetz hoog. Zij voelen feilloos aan hoe ze je qua kleding de juiste uitstraling geven.

Kortom, welk seizoen het ook is, welke gelegenheid dan ook, bij Duetz zit je altijd eerste rang! Duetz heeft tevens filialen in Zeist, Hilversum en Bergen.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
gesloten
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 18:00
zaterdag
09:30 – 17:30

icoon facebook bc
icoon instagram bc
icoon linkedin bc
Image icon
Julianalaan 41-41A
Image icon
3722 GE
Image icon
Plan je route
Image icon
bilthoven@duetz.nl
Image icon
030-2282388
Image icon
https://www.duetz.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >