';
Image module

Delicatessen en brood, maar dan anders

Een aansprekende winkel aan het Emmaplein met een keur aan delicatessen en brood. Bovendien kun je er terecht voor een heerlijke lunch. CS. Bilthoven laat zich niet zo maar vangen in één term. Wel is duidelijk dat bij de aanblik van de lekkernijen bij CS. Bilthoven je het water in de mond zal lopen. 

Vlaamsch Broodhuis

Inderdaad, CS. is ook verkooppunt van het Vlaamsch Broodhuis. Super lekker ambachtelijk bereid brood met hoogwaardige ingrediënten. Sinds 1996 bakt het Vlaamsch Broodhuis brood zoals topkoks koken, met een flinke dosis bezieling. Best bijzonder dat dit in Bilthoven dankzij CS. is te verkrijgen!

Een vitrine vol lekkernijen

  1. Bilthoven biedt ook heerlijke vleeswaren en kazen aan. We vinden er de beroemde worstjes van Brandt & Levie. Alles ligt mooi gerangschikt in de vitrine. Daarnaast zijn heerlijke vruchtensappen, biologische bieren (van o.a. Brouw Kamer) en wijnen te verkrijgen. Joan en Sanne van CS. Bilthoven vertellen u er graag alles over!

Kom je lunchen?

Met dit kopje lokt CS. Bilthoven je naar de lunchroom. De grote en gezellige ruimte ligt direct achter de winkel. De heerlijkheden uit de winkel, worden in het zicht bereid tot een smakelijke  lunch. Met een heerlijk drankje, bijna zonder uitzondering biologisch. Dat is, zo midden op de dag, even écht genieten. Oh ja, de huisgemaakte soep is ook niet te versmaden.

Bijeenkomsten

Iets te vieren of een zakelijke bijeenkomst? Het ruime lunchroom-gedeelte biedt ook hier mogelijkheden voor. CS. Bilthoven kan de bijeenkomst voor u begeleiden met hun heerlijke delicatessen en dranken. Samen lunchen? Dat is natuurlijk geen probleem!

CS Gastro Concepts

Catering op locatie is de specialiteit van CS. Gastro Concepts. Of het nu gaat om een diner of om  een met catering begeleide zomerborrel, CS. Gastro Concepts verwent u met heerlijkheden van grote kwaliteit op een spraakmakende manier. Vraag naar de ongekende mogelijkheden!

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
gesloten
dinsdag
gesloten
woensdag
10:00 – 18:00
donderdag
10:00 – 18:00
vrijdag
10:00 – 18:00
zaterdag
09:00 – 17:00

icoon facebook bc
icoon instagram bc
icoon linkedin bc
Image icon
Emmaplein 20
Image icon
3722 AD
Image icon
Plan je route
Image icon
info@csbilthoven.nl
Image icon
030-2746975
Image icon
https://www.csbilthoven.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >