';
Image module

Buitengewoon

Het logo van Burgersdijk Makelaars omvat het begrip ‘Buitengewoon’ en dat is niet voor niets.

Buitengewoon ervaren

In deze turbulente tijd in de woningmarkt is het belangrijk dat je als makelaar de markt door en door kent. Burgersdijk Makelaars is al ruim 60 jaar actief in de Makelaardij en kent de regio’s Driebergen, Zeist, De Bilt en stad Utrecht dan ook als zijn broekzak. Burgersdijk heeft inmiddels een vooraanstaande positie verworven, ook in het h  ogere segment!

Buitengewoon actief

Burgersdijk Makelaars is niet alleen actief in de woning- en bedrijfsmakelaardij, maar ook in de  advisering en verkoop van nieuwbouwprojecten en in advisering en taxaties van commercieel vastgoed. Met vier vestigingen en een enthousiast team van ruim vijftien medewerkers, waaronder acht makelaars en twee beëdigde bedrijfsmakelaars/taxateurs, zijn zij inderdaad Buitengewoon actief aanwezig in de woning- en bedrijfspandenmarkt. Burgersdijk beschikt daardoor  bovendien over een groot netwerk, zodat zij in de eigen regio, maar ook daarbuiten, de vinger aan de pols kunnen houden. 

Buitengewone kwaliteit

Bij Burgersdijk Makelaars staat het belang van de opdrachtgever altijd centraal. Het dagelijks adviseren en persoonlijk begeleiden van de opdrachtgevers is voor Burgersdijk dagelijkse praktijk. Kwaliteit in de dienstverlening is daarbij van het grootste belang. Kwaliteit wordt bij Burgersdijk Makelaars gewaarborgd door vakmanschap, toewijding, openheid en zorgvuldigheid. 

Buitengewoon betrokken

Als trotse sponsor van diverse sportclubs en -evenementen in de regio toont Burgersdijk Makelaars zich bovendien buitengewoon maatschappelijk betrokken!

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
09:00 – 17:30
dinsdag
09:00 – 17:30
woensdag
09:00 – 17:30
donderdag
09:00 – 17:30
vrijdag
09:00 – 17:30
zaterdag
gesloten

icoon facebook bc
icoon instagram bc
icoon twitter bc
icoon linkedin bc
Image icon
Emmaplein 6
Image icon
3722 AD
Image icon
Plan je route
Image icon
bilthoven@burgersdijk.com
Image icon
030-2287611
Image icon
https://www.burgersdijk.com/

Laatste nieuws (via Instagram)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >