';
Image module

Bubbles & More is jouw one-stop-bestemming voor alle dingen die het leven vieren. Gelegen in het hart van Bilthoven brengen wij gezelligheid, kleur en warmte in elke hoek van onze winkel en brasserie. Of je nu iets te vieren hebt, op zoek bent naar prachtige bloemen, een plek om heerlijk te eten of gewoon wilt genieten van de kleine geluksmomenten van het leven, bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze winkel is opgedeeld in verschillende secties om aan al je behoeften te voldoen:

Bakery: Onze bakkerij staat bekend om heerlijke taarten, cupcakes en andere zoete lekkernijen. Of je nu een verjaardag viert, een jubileum hebt of gewoon zin hebt in iets lekkers, we hebben de perfecte traktatie voor je.

Bloom: In onze bloemenwinkel vind je een prachtige selectie van verse bloemen en stijlvolle arrangementen. Of je nu bloemen nodig hebt voor een speciale gelegenheid, een bruiloft plant of gewoon je huis wilt opfleuren, wij hebben wat je zoekt.

Bed & Home: Onze Bed & Home-afdeling biedt een scala aan huisdecoratie en textiel. Van gezellige kussens tot luxe beddengoed, we hebben alles om je huis comfortabel en stijlvol te maken.

Bites: In onze eet- en snackhoek vind je heerlijke hapjes en gerechten om van te genieten. Onze brasserie serveert smakelijke maaltijden, terwijl je in onze bakery terecht kunt voor zoete lekkernijen.

Brasserie: Onze brasserie is de perfecte plek om te genieten van een ontspannen maaltijd met vrienden en familie. We bieden een gevarieerd menu met heerlijke gerechten en drankjes voor elke smaak.

Catering: Heb je een speciale gelegenheid of evenement? Onze cateringdiensten zorgen ervoor dat je gasten worden verwend met heerlijke gerechten en hapjes.

Bloemen voor Trouwen en Afscheid: Bij Bubbles & More begrijpen we de betekenis van speciale momenten zoals bruiloften en afscheid. Onze bloemen worden met zorg samengesteld om de juiste emoties over te brengen.

Bij Bubbles & More vieren we het leven in al zijn prachtige vormen. Of je nu een speciale gelegenheid viert, op zoek bent naar de perfecte bloemen of gewoon wilt genieten van de warmte van ons eten en de gezelligheid van onze winkel, we heten je van harte welkom. Kom langs en deel in de geluksmomenten bij Bubbles & More in Bilthoven!

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
10:00 – 18:00
dinsdag
10:00 – 18:00
woensdag
10:00 – 18:00
donderdag
10:00 – 18:00
vrijdag
10:00 – 18:00
zaterdag
10:00 – 18:00
zondag
10:00 – 18:00

Image icon
De Kwinkelier 1,1A, 2
Image icon
3722 AP
Image icon
Plan je route
Image icon
/
Image icon
030-2028030, 030-2028050, 030-2028040
Image icon
http://www.apotheekbilthoven.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >