';
Image module

De sfeervolste ontvangst

Bij Bubbles & Blessings is het echt bijkomen en genieten van heerlijk eten in een bijzondere,  sfeervolle omgeving. Het etablissement is smaakvol ingericht met comfortabel meubilair, authentieke wanddecoraties, verse bloemstukken en mooi servies, dit alles in opvallend pittige kleuren. Hier geniet je van een kopje koffie met huisgemaakt gebak van Bubbles & Bakery, een heerlijke lunch of een echt lekker diner. Ook voor een ontbijt met een vers broodje of een high tea met een stijlvolle etagère vol heerlijkheden ben je hier aan het juiste adres. En natuurlijk kun je hier altijd terecht voor een heerlijk glas bubbels! Proost!

Tearoom

Op de eerste verdieping bevindt zich de onvolprezen tearoom van Bubbles & Blessings. Deze weelderig ingerichte ruimte is uitstekend geschikt voor een bijeenkomst met familie, vrienden of collega’s. Het geheel wordt aangekleed met heerlijke dranken, gebak of hapjes. Men kan hier natuurlijk ook samen lunchen of genieten van een uitgebreid diner.

Bed & Breakfast

Onder de naam Bubbles & Bed biedt men ook overnachtingen aan in Bilthoven. De comfortabele kamers lenen zich uitstekend om te onthaasten. Midden in het centrum van Bilthoven, met gratis Wifi en een heerlijk a la carte ontbijt. De gasten worden vanzelfsprekend ontvangen met een flesje bubbels!

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
10:00 – 17:30
dinsdag
10:00 – 17:30
woensdag
10:00 – 17:30
donderdag
10:00 – 17:30
vrijdag
10:00 – 17:30
zaterdag
10:00 – 17:30
zondag
10:00 – 17:30

icoon facebook bc
icoon instagram bc
icoon pinterest bc
Image icon
Vinkenlaan 25
Image icon
3722 AH
Image icon
Plan je route
Image icon
info@bubblesandblessings.nl
Image icon
030-2282950
Image icon
https://bubblesandblessings.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >