';
Image module

De gezelligste winkel

Bruna is een heerlijke winkel. Je kunt er heen om te halen wat je nodig hebt, maar je kunt er ook leuk winkelen als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een origineel cadeau. Bij Bruna Bilthoven vind je een bonte verzameling van alles wat je nodig hebt en het leven plezierig maakt. Boeken, speelgoed, spellen, kranten, tijdschriften, maar ook papier- en schrijfwaren én zij hebben een grote collectie wenskaarten! Bovendien heeft Bruna Bilthoven een PostNL-postkantoor.

Lezen

Van huis uit is Bruna een boekhandel en vandaar dat er nog altijd een flinke collectie boeken op de plank staat. De actuele bestsellers en thrillers liggen uitnodigend op de tafels. Ook worden er (buitenlandse) kranten verkocht en er is een enorme wand met tijdschriften. Voor leesgierigen is er bij Bruna heel veel te vinden.

Spelen

Ook de collectie speelgoed en spellen groeit gestaag. Met het wegvallen van speelgoedwinkels in Bilthoven worden speelgoed en (bord)spellen een steeds belangrijker onderdeel van het aanbod van Bruna Bilthoven.

Werken

Papier- en schrijfwaren zijn al sinds jaar en dag belangrijke pijlers van het assortiment. Een pen, een inktvulling, een pak papier, maar ook enveloppen en alles wat je op kantoor of thuiskantoor nodig hebt. Ook ideaal voor schoolbenodigdheden!

Wensen

Er valt heel wat te wensen! Laat Bruna hiervoor nu werkelijk alles in huis hebben. Een verjaardag, trouwerij, rijbewijs gehaald of jubileum, voor alles is een kaartje. Ook voor een condoleance biedt Bruna een ingetogen en mooie collectie rouwkaarten.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
11:00 – 17:30
dinsdag
09:00 – 17:30
woensdag
09:00 – 17:30
donderdag
09:00 – 17:30
vrijdag
09:00 – 17:30
zaterdag
09:00 – 17:00

icoon facebook bc
icoon instagram bc
Image icon
Julianalaan 53
Image icon
3722 GE
Image icon
Plan je route
Image icon
bruna0882@brunawinkel.nl
Image icon
030-2282830
Image icon
https://www.bruna.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: er zijn geen verbonden accounts voor de gebruiker 17841459070862475.

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >