';
Image module

The Art of Living

Het kantoor van Broekman Calis Makelaars is een gezellige plek in het centrum van Bilthoven waar je altijd terecht kunt voor een informatief gesprek. De dienstverlening bestaat uit bemiddeling bij aan- en verkoop, het verzorgen van taxaties voor financiering en het helpen bij een aankoopbeslissing. Ook advies omtrent belastingzaken, bij scheiding en als er om wat voor reden dan ook een rechtszaak gevoerd moet worden waar onroerend goed een rol bij speelt. Ook bij huur of verhuur staat Broekman Calis u bij. Hun slagzin is niet voor niets: The Art of Living.

Hoge segment

Broekman Calis Makelaars heeft een ruime ervaring. Dit geldt voor alle soort panden van appartement tot eengezinswoning, maar zeker ook voor het hoge segment. Zij hebben voor dit laatste echt een specialisme ontwikkeld en zijn hierin zeer succesvol.

Starters

Starters zijn bij Broekman Calis aan het goede adres. Als starter helpen zij u graag de weg te vinden op de soms ingewikkelde woningmarkt. Zij zijn er ook om u te behoeden voor eventuele valkuilen. Voor starters hanteren zij een speciaal tarief.

Helder en duidelijk

Broekman Calis Makelaars is een helder en duidelijk kantoor. Makelen is een vak, hun vak. Dat doen ze door een persoonlijke relatie aan te gaan met de klant op basis van wederzijds vertrouwen. Alleen dan zijn zij in staat u zo goed mogelijk te begeleiden gedurende het gehele traject. Uw belang staat voor hen altijd voorop.

Vrouwelijke touch

Broekman Calis heeft een vrouwelijke touch. De vrouwelijke eigenschappen zoals een goed ontwikkelde intuïtie, goed kunnen luisteren en geduld, komen buitengewoon goed van pas in het makelaarsvak. Uiteraard zijn de medewerkers goed opgeleid en beschikken zij over ruime ervaring en expertise in de vastgoedmarkt.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
09:00 – 17:00
dinsdag
09:00 – 17:00
woensdag
09:00 – 17:00
donderdag
09:00 – 17:00
vrijdag
09:00 – 17:00
zaterdag
10:00 – 17:00

icoon facebook bc
icoon youtube bc
Image icon
Julianalaan 30
Image icon
3722 GR
Image icon
Plan je route
Image icon
info@broekman-calis.nl
Image icon
030-2290800
Image icon
https://www.broekman-calis.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >