';
Image module

Van huis uit thuis in huizen

Boon Makelaars is sinds 1948 een gerenommeerd en professioneel makelaarskantoor dat reeds drie generaties lang vertrouwd is met alle facetten van onroerend goed in diverse prijsklassen in onze regio.

Zowel bij aankoop als verkoop kunt u verzekerd zijn van persoonlijke begeleiding van een deskundige en ervaren makelaar die oog heeft voor alle details en eigenschappen van een woning. Boon makelaars weet de juiste waarde in te schatten en tegen de beste prijs te verkopen c.q. aan te kopen.

Verkoop

De deskundige en enthousiaste inzet en het uitgebreide netwerk van NVM Boon Makelaars maakt het mogelijk uw woning binnen afzienbare tijd te verkopen tegen de voor u meest gunstige prijs en voorwaarden. Van de woning wordt vanzelfsprekend een uitgebreide en representatieve verkooppresentatie gemaakt met professionele foto’s, plattegronden, meetstaten en vermelding van specifieke kenmerken, die ook op Funda wordt gepubliceerd.

Aankoop

Het aankopen van een eigen woning is vaak de meest kostbare aanschaf in uw leven. Het is vanzelfsprekend dat u voldoende zekerheid wilt hebben dat de woning ook voldoet aan uw wensen, u niet te veel betaalt en dat u achteraf niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Boon Makelaars helpt u graag bij het zoeken en verkrijgen van een nieuwe woning.

Huur en Verhuur

Wilt u een woning huren of verhuren? Boon Makelaars kan u daarbij helpen. Zij informeren u over de juridische en fiscale aspecten rond de huur of verhuur van de woning en maken de (ver)huurovereenkomst. Het is bovendien mogelijk om een vrijblijvende zoekopdracht te starten naar een passende huurwoning.

Bedrijfs onroerend goed

Boon Makelaars kan u  van dienst zijn op het gebied van bemiddeling bij verhuur en verkoop van bedrijfs onroerend goed zoals bijvoorbeeld winkels, kantoren of andere bedrijfsruimten. Ook kunnen zij voor u  op zoek gaan naar commercieel onroerend goed en u op de hoogte houden van nieuw aanbod.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
09:00 – 17:00
dinsdag
09:00 – 17:00
woensdag
09:00 – 17:00
donderdag
09:00 – 17:00
vrijdag
09:00 – 17:00
zaterdag
gesloten

icoon facebook bc
Image icon
Julianalaan 26
Image icon
3722 GR
Image icon
Plan je route
Image icon
bilthoven@boonmakelaars.nl
Image icon
030-2282950
Image icon
https://www.boonmakelaars.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >