';
Image module

Bij de Bilthovense Kledingreparatie en Stomerij begrijpen we dat je kleding meer is dan alleen stof en garen. Het is een uiting van jouw persoonlijke stijl en soms zelfs een dierbare herinnering. Daarom zijn we er trots op om jouw vertrouwde partner te zijn als het gaat om het verzorgen, herstellen en verfraaien van je kleding.

Onze Diensten

  • Kledingreparatie: Of het nu gaat om het innemen van een broek, het repareren van een gescheurde naad of het vervangen van een kapotte rits, onze ervaren kleermakers staan voor je klaar. We begrijpen dat je kledingstukken waardevol voor je zijn, en we behandelen ze met de grootst mogelijke zorg.
  • Stomerij: Voor het behoud van de kwaliteit en frisheid van je kleding bieden we professionele stomerijdiensten aan. Of het nu gaat om dagelijkse kleding, kostuums, trouwjurken of delicate stoffen, we zorgen ervoor dat je kleding er als nieuw uitziet.
  • Kledingaanpassingen: Heb je een kledingstuk dat niet helemaal past zoals je wilt? Onze kleermakers voeren aanpassingen uit om ervoor te zorgen dat je kleding perfect past en comfortabel aanvoelt.
  • Kledingveranderingen: Als je op zoek bent naar een nieuwe look, kunnen we je kleding transformeren door bijvoorbeeld broeken in shorts te veranderen, rokken in jurken om te toveren en nog veel meer.
BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
13:00 – 18:00
dinsdag
09:00 – 18:00
woensdag
09:00 – 18:00
donderdag
09:00 – 18:00
vrijdag
09:00 – 18:00
zaterdag
09:30 – 17:00

Image icon
De Kwinkelier 59
Image icon
3722 AS
Image icon
Plan je route
Image icon
/
Image icon
030-2288541
Image icon
https://k.splanetenbaan.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >