';
Image module

Een begrip

Op een van de mooiste plekjes van Bilthoven, vlak bij het station, vinden we De Bilthovense Boekhandel. Gevestigd in een pand ontworpen door de architect Willem Dudok. In haar ruim tien jarig bestaan is deze boekhandel uitgegroeid tot een begrip!

Ike Bekking en haar winkel

Eigenaresse Ike Bekking heeft niets aan het toeval overgelaten om haar boekhandel aantrekkelijk te maken. Allereerst is daar natuurlijk een flinke collectie boeken, zowel fictie als non-fictie, boeken, E-books en luisterboeken, smaakvol gepresenteerd in diverse hoeken en op genretafels. Opvallend is de grote en aantrekkelijke kinderboekenhoek en ook de kookboekenhoek is rijk gevuld. Ike heeft in de winkel al vele, druk bezochte bijeenkomsten georganiseerd, zoals Meet en Greets met schrijvers en lezingen door diverse bekende en minder bekende auteurs. “Het is dan ook niet alleen een boekhandel, maar ook een ontmoetingsplek”, aldus Ike Bekking. 

Actuele website

De website van De Bilthovense Boekhandel is al een feest op zich, actueel en bij de tijd. Al het nieuws wordt direct vermeld en is een bron van inspiratie. In de rubriek ‘Boekentips’ beschrijven medewerkers hun favoriete boek. Onder ‘Agenda’ kondigt De Bilthovense Boekhandel de diverse evenementen aan. Bestellen via de website kan ook!

Top Tienen

Voor wie geen keus kan maken en toch met de neus in een boek wil duiken, is er de pagina met diverse Top 10’s. De Libris Top 10, maar ook de Literatuur-, Spanning-, Kind-, Non-fictie-, Kookboeken- en de E-books Top 10! Stuk voor stuk geven zij een actueel overzicht van wat er leuk of interessant is om te lezen.

Lekker snuffelen

Natuurlijk is het ook heerlijk om te komen snuffelen. De winkel biedt daar alle gelegenheid voor en desgewenst kunnen de medewerkers in passend advies voorzien. Zo kom je op ideeën en ga je de deur uit met heel veel leesplezier.  

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
10:00 – 18:00
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 18:00
zaterdag
09:30 – 17:00

icoon facebook bc
icoon instagram bc
icoon twitter bc
Image icon
Vinkenlaan 2
Image icon
3722 AJ
Image icon
Plan je route
Image icon
info@bilthovenseboekhandel.nl
Image icon
030-2281014
Image icon
https://libris.nl/bilthoven

Laatste nieuws (via Instagram)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: er zijn geen verbonden accounts voor de gebruiker 17841459070862475.

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >