';
Image module

Kom weer in contact!

Juist in deze tijd is goed horen van groot belang. Om uw werk te kunnen doen en al het nieuws te kunnen volgen. Maar bovenal om met elkaar in contact te blijven. Beter Horen staat graag klaar om u weer in contact te brengen met de wereld om u heen!

Hoort u goed? 

Kent u deze uitspraken? “Wat staat de tv zacht”, “Wat mompel je”, “Wat klink je ver weg” en “er zit ruis op de lijn”! En komt het steeds vaker voor dat u dit zelf zegt?

Tijd voor actie!

Wanneer uw gehoor eenmaal achteruit gaat, wordt het niet vanzelf beter. Sterker nog: uw gehoor blijft achteruitgaan. Voor veel mensen betekent gehoorverlies ook verlies van sociale contacten. Want hoe leuk is een feestje of een verjaardag als u niet kunt meepraten? En is een avondje theater echt genieten als u die hoge tonen allemaal mist?

‘Betere oren’

Beter Horen helpt u graag om weer te kunnen genieten van al die mooie geluiden om u heen. Op uw tempo en met een oplossing waar u achter kunt staan. Het begint met gewoon eens een afspraak maken voor een hoortest. Dan weet u direct waar u aan toe bent. Kom gerust eens naar de winkel voor een afspraak! Beter Horen zorgt voor ‘Betere Oren’.BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
09:00 – 17:30
dinsdag
09:00 – 17:30
woensdag
09:00 – 17:30
donderdag
09:00 – 17:30
vrijdag
09:00 – 17:30
zaterdag
gesloten
zondag
gesloten

icoon facebook bc
icoon twitter bc
icoon instagram bc
icoon youtube bc
icoon linkedin bc
Image icon
Nachtegaallaan 16-B
Image icon
3722 AB
Image icon
Plan je route
Image icon
bilthoven212@amplifon.com
Image icon
030-2283862
Image icon
https://www.beterhoren.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >