';
Image module

Voor wonen en slapen

Op een geheel nieuwe locatie aan de Vinkenlaan in Bilthoven is een showroom verrezen die zijn weerga niet kent. Eigenlijk zijn het twee winkels. Een geheel gericht op woningstoffering en vloerbedekking, de ander toont de top op het gebied van een goede nachtrust: Auping. De twee vullen elkaar bijzonder goed aan.

Auping puur Nederlandse nachtrust

Al meer dan 130 jaar werkt Auping uit Deventer aan de beste manieren om uit te rusten. Elk bed en matras wordt gemaakt met aandacht voor detail, het milieu en de toekomst.  In de showroom van Berg&Berg staat een grote collectie bedden waaronder de beroemde Auping Auronde en diverse boxsprings. De keuze in slaapcomfort is enorm en de specialisten van Berg&Berg helpen u graag bij het bepalen van uw keuze.

Raam

Berg&Berg biedt een ongekende hoeveelheid keuzemogelijkheden op het gebied van raambekleding en zonwering. Of het nu gaat om (plissé)gordijnen, shutters, binnen- of buitenzonwering, Berg&Berg heeft het in huis. De keuze in stoffen voor gordijnen is grandioos. Prachtige stoffen van De Ploeg, Loft79, Kendix en anderen. 

Vloer

Bij Berg&Berg kunt u terecht voor veel verschillende soorten vloerbedekking. Er is een ruime keuze uit de populaire pvc-vloeren. Daarnaast is ook de duurzame linoleum vloer van Forbo (Marmoleum) verkrijgbaar. Natuurlijk is het traditionele tapijt ruim vertegenwoordigd. Toch liever een harde vloer? Dat kan met laminaat-, vinyl- en parketvloeren.

Wand

Behang is terug van weggeweest! Met niets anders geef je zo snel een andere look aan je interieur. Van bloemen tot bijzondere structuren en van bescheiden tot opvallend: behang is hot. De ruime collectie dessins bevat onder andere behang van het merk Eijffinger. 

Kom naar Berg&Berg, de binnenhuisadviseur in de regio, om u te laten adviseren!

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
gesloten
dinsdag
10:00 – 17:00
woensdag
10:00 – 17:00
donderdag
10:00 – 17:00
vrijdag
10:00 – 17:00
zaterdag
10:00 – 17:00

icoon facebook bc
Image icon
Vinkenlaan 33
Image icon
3722 AH
Image icon
Plan je route
Image icon
bilthoven@bergenberg.nl
Image icon
030-2200501
Image icon
https://bergenberg-bilthoven.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >