';
Image module

Welkom bij Basic-Fit Bilthoven, waar we jouw gezondheid en welzijn vooropstellen. Bij Basic-Fit begrijpen we dat een actieve levensstijl bijdraagt ​​aan een gelukkiger en gezonder leven. Daarom bieden we in onze moderne en ruime sportschool in Bilthoven alles wat je nodig hebt om aan je fitnessdoelen te werken en fit te worden.

Wat Basic-Fit Bilthoven Te Bieden Heeft

  • Ruim Aanbod Fitnessapparatuur: Of je nu een doorgewinterde sporter bent of net begint, onze sportschool heeft een uitgebreide reeks fitnessapparaten, van cardio tot krachttraining, om aan al je behoeften te voldoen.
  • Groepslessen: Doe mee met onze energieke groepslessen, begeleid door professionele instructeurs. Van spinning tot yoga, er is voor elk wat wils.
  • Personal Training: Wil je wat extra motivatie en begeleiding? Onze gekwalificeerde personal trainers staan klaar om je te helpen je doelen te bereiken.
  • 24/7 Toegang: Met ons lidmaatschap heb je 24/7 toegang tot onze sportschool, zodat je kunt trainen op de momenten die het beste bij jou passen.
  • Schone en Veilige Omgeving: Bij Basic-Fit Bilthoven staat hygiëne hoog in het vaandel. Onze sportschool is schoon en veilig, zodat je met een gerust hart kunt trainen.

Jouw Gezondheid en Welzijn Staan Centraal

Bij Basic-Fit Bilthoven draait alles om jou en je gezondheid. Ons vriendelijke en deskundige personeel staat klaar om je te helpen en je te inspireren om het beste uit jezelf te halen. Wij geloven dat een actieve levensstijl een positieve invloed heeft op alle aspecten van het leven, en we streven ernaar om jou te ondersteunen op jouw fitnessreis.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
00:00 – 00:00
dinsdag
00:00 – 00:00
woensdag
00:00 – 00:00
donderdag
00:00 – 00:00
vrijdag
00:00 – 00:00
zaterdag
00:00 – 00:00

Image icon
De Kwinkelier 19
Image icon
3722 AH
Image icon
Plan je route
Image icon
/
Image icon
/
Image icon
https://www.basic-fit.com/nl-nl/home

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >