';
Image module

Bij Barbier Dedra begrijpen we dat jouw kapsel een belangrijk onderdeel is van je persoonlijke stijl en uitstraling. Daarom zijn we er trots op om de professionele mannenkapper te zijn die aan al je kappersbehoeften voldoet. Met onze jarenlange ervaring, toewijding aan vakmanschap en aandacht voor detail zorgen we ervoor dat je er altijd op je best uitziet.

Wat Barbier Dedra Te Bieden Heeft

  • Kwalitatieve Knipbeurten: Ons deskundige team van kappers is gespecialiseerd in herenkapsels van alle stijlen en trends. Of je nu een klassieke snit wilt, een moderne fade, of iets compleet anders, we zorgen ervoor dat je tevreden de deur uitloopt.
  • Baardverzorging: Voor de moderne man is de baard een belangrijk onderdeel van zijn uitstraling. Onze baardspecialisten bieden professionele baardverzorging, van trimmen en stylen tot het scheren van contouren.
  • Hot Towel Shaves: Ervaar de ultieme ontspanning en verzorging met onze hot towel shaves. We gebruiken hoogwaardige producten en technieken om je huid te verwennen en een gladde scheerbeurt te garanderen.
  • Advies op Maat: Onze kappers luisteren naar je wensen en geven advies op maat. We nemen de tijd om te begrijpen welk kapsel het beste bij jou en je levensstijl past.

De Barbier Dedra Ervaring

Bij Barbier Dedra draait alles om meer dan alleen een knipbeurt. We bieden een ervaring die verder gaat dan de kappersstoel. Onze salon heeft een ontspannen en gezellige sfeer, waar je kunt genieten van je kappersbezoek.

Onze kappers zijn niet alleen experts in hun vak, maar ook vriendelijk en attent. We hechten waarde aan een persoonlijke benadering, zodat je je op je gemak voelt en kunt ontspannen terwijl we aan je kapsel werken.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
gesloten
dinsdag
09:30 – 18:00
woensdag
09:30 – 18:00
donderdag
09:30 – 18:00
vrijdag
09:30 – 18:00
zaterdag
09:00 – 17:00

Image icon
De Kwinkelier 60
Image icon
3722 AS
Image icon
Plan je route
Image icon
/
Image icon
030-2451030
Image icon
https://consolepsp.com/derda-barber

Laatste nieuws (via Instagram)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >