';
Image module

Persoonlijk en betrokken

Apotheek Bilthoven is een serviceapotheek waar u terecht kunt voor uw medicijnen op doktersvoorschrift. Maar Apotheek Bilthoven doet meer. Zij bieden onder andere de gelegenheid voor een adviesgesprek over uw medicijnen. Ook hebben zij een website waar in de vorm van patiëntenfolders veel informatie is te vinden over geneesmiddelen en gezondheid. Bovendien kunt u er terecht voor zelfzorgmedicijnen met een goed onderbouwd advies.

Enthousiast en deskundig team

Het team van Apotheek Bilthoven helpt u op deskundige wijze en met veel plezier. Zij maken uw medicijnen klaar en controleren of deze medicijnen passen bij uw persoonlijke situatie. De medewerkers zijn zeer nauwkeurig en weten wat elk geneesmiddel doet, wat de bijwerkingen zijn en hoe medicijnen op elkaar reageren. Zij bewaken het overzicht en overleggen regelmatig met uw huisarts om uw behandelingen op elkaar af te stemmen. Samen zorgen zij ervoor dat u precies de zorg krijgt die u nodig heeft.

Advies zelfzorgmedicijnen

Apotheek Bilthoven biedt ook een ruim assortiment zelfzorgmedicijnen en voedingssupplementen aan. Door een hoog kennisniveau kunnen zij u daarbij een gedegen advies geven. Bovendien kennen zij uw situatie en kunnen ze ook deze medicijnen en producten afstemmen op uw specifieke en persoonlijke situatie.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
13:00 – 18:00
dinsdag
10:00 – 18:00
woensdag
10:00 – 18:00
donderdag
10:00 – 18:00
vrijdag
10:00 – 18:00
zaterdag
10:00 – 17:00

icoon facebook bc
icoon tiktok bc
icoon instagram bc
icoon youtube bc
icoon linkedin bc
icoon pinterest bc
Image icon
Julianalaan 6-B
Image icon
3722 GP
Image icon
Plan je route
Image icon
apotheekbilthoven@ezorg.nl
Image icon
030-2282950
Image icon
http://www.apotheekbilthoven.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins
Fout: geen berichten gevonden.

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >