';
Image module

Bij Anna van Toor begrijpen we dat mode meer is dan alleen kleding; het is een manier om jezelf uit te drukken, zelfvertrouwen uit te stralen en je unieke stijl te vieren. Onze damesmodezaak in Bilthoven is er trots op om jou een uitgebreide collectie van hoogwaardige dameskleding aan te bieden, zorgvuldig geselecteerd om aan al je modebehoeften te voldoen.

Onze Collecties

  • Dameskleding: Onze collectie dameskleding omvat een breed scala aan stijlen, van tijdloos chic tot eigentijds trendy. Of je nu op zoek bent naar een elegante avondjurk, een comfortabele alledaagse outfit of zakelijke kleding, bij Anna van Toor vind je de perfecte kledingstukken om je garderobe mee aan te vullen.
  • Accessoires: Om je look compleet te maken, bieden we een uitgebreide selectie accessoires, waaronder sjaals, tassen, schoenen en sieraden. Onze accessoires zijn zorgvuldig gekozen om je outfit te verrijken en persoonlijkheid toe te voegen aan elke stijl.

Onze Stijl

Bij Anna van Toor geloven we in tijdloze elegantie en kwaliteit. We selecteren onze kleding en accessoires op basis van vakmanschap, duurzaamheid en stijl. Onze collecties weerspiegelen de nieuwste modetrends, maar behouden altijd een gevoel van klassieke verfijning.

BILTHOVEN CENTRUM fav icon micro

maandag
13:00 – 18:00
dinsdag
10:00 – 18:00
woensdag
10:00 – 18:00
donderdag
10:00 – 18:00
vrijdag
10:00 – 18:00
zaterdag
10:00 – 17:00

Image icon
De Kwinkelier 47-A
Image icon
3722 AS
Image icon
Plan je route
Image icon
/
Image icon
030-2291129
Image icon
https://www.annavantoor.nl/

Laatste nieuws (via Instagram)

Gerelateerde winkels

< swipe voor volgende >