';

Plan je bezoek

Ligging

delimiter image

Bilthoven ligt centraal in de provincie Utrecht; in het midden van Nederland en aan de rand van de mooie Utrechtse Heuvelrug. Met haar dorpse karakter is ze goed bereikbaar met de fiets, auto en openbaar vervoer. Via de Soestdijkseweg Noord en Zuid, Julianalaan en Sperwerlaan rijd je zo het centrum in naar de vele parkeergelegenheden die het centrum biedt. Tijdens het winkelen of eten kan je je fiets of auto opladen.

Kom je met openbaar vervoer dan loop je binnen 5 minuten het centrum in. Zowel het station als het busstation bevinden zich direct naast het centrum. Eenmaal in het centrum wandel je makkelijk van de ene winkel naar de andere winkel. Het centrum is ook goed toegankelijk voor mindervaliden. Tenslotte iedereen is welkom.

Openingstijden

delimiter image

maandag
kijk bij winkel
dinsdag
10:00 – 18:00
woensdag
10:00 – 18:00
donderdag
10:00 – 18:00
vrijdag
10:00 – 18:00
zaterdag
10:00 – 17:00
zondag
kijk bij winkel

Image module

Parkeren

delimiter image

Fietsen- brommer- & scooterstalling
In Bilthoven centrum kunt u uw fiets stallen aan de Julianalaan of gratis onder het treinstation. Uw fiets kunt u ook stallen langs de winkelstraten. Voor de elektrische fiets zijn er diverse oplaadpunten (o.a. bij ijssallon Top’s Secretijs) De brommers en scooters kunt u stallen naast het treinstation. Voor meer informatie kijkt u op fietsknoop.nl.

KORT parkeren
Wil je snel even een boodschap doen dan kan je kort parkeren in de ”De Driehoek” bij het station (zuidzijde) Julianalaan, het Emmaplein, de Melchiorlaan, de Vinkenlaan en Nagtegaallaan. Let op! Hier mag je maximaal 1,5 uur parkeren dus vergeet niet je blauwe kaart.

LANG parkeren
Kom je lekker een dagje winkelen of een hapje eten dan kan je gebruik maken van de parkeerplaatsen onder ”De Kwinkelier” en achter de Sperwerlaan. Hier kan je lang parkeren.

Openbaar vervoer

delimiter image

Busstation
Kijk op www.9292.nl voor de beste busverbindingen vanaf uw adres naar het winkelcentrum.

Trein
Voor de bereikbaarheid van het winkelcentrum per trein, kijkt u op www.9292.nl/station-Bilthoven.

OV Fietsen Bilthoven
Op www.ovfietsbeschikbaar.nl ziet u of er in Bilthoven nog OV Fietsen beschikbaar zijn.